Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda illő ruha ez egy esküvőre?
Feketeben temetesre illik menni, nem eskuvore.
Viccet delreteve tenyleg.Harom szin tabu egy eskuvon. A feher (menyasszony szine) a fekete es a koszoruslany ruhajanak a szine.
Mondjuk engem pl nem zavart volna, sot az egyik baratnom az enyemre egy szep tortfeherben jott de elotte megkerdezte, mert rosszul erezte magat miatta. En pedig gyozkodtem hogy de, nyugodtan. De nem tudhatod hogy a hazasulando menyasszony mennyire veszi komolyan, mennyire szamit neki a rokonok, stb velemenye. Szerintem ha el akarod kerulni a kellemetlenkedest akkor inkabb hagyd ki es keress valami szep szineset (kreol borre jol allnak a pasztellszinek illetve a korallszin is). Ha mindenaron ezt a ruhat akarod akkor azert elotte kerdezd meg a menyasszonyt.
Kép nélkül nehéz megmondani.
Ne legyen kint belőle mindened, tehát ne legyen túl rövid és flül nagyon kivágott. Ne keltsen útszéli hatást. Illetve legyen elegánsabb, mert mostánban láttam több olyan ruhát, ami inkább stradra való, mint esküvőre, tehát legyen azért elegánsabb.
Szóval fekete, áttetsző, csipke és bőr... nem.
Sem a fekete nem illik, sem a bőr nem éppen a megfelelő öltözet.
"te mennyire vagy fogyatékos? A kérdező 20 éves felnőtt nő, valószínűleg a saját pénzéből veszi a ruháit..."
Hát igen.. 20 évesen biztos komoly egzisztenciával rendelkező, vagyonos nő lehet. Valóban ez a jellemző, főleg idehaza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!