Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Oda illő ruha ez egy esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda illő ruha ez egy esküvőre?

Figyelt kérdés
Egy egybe ruha aminek a teteje fekete csipke csuklojanal a rész bor hatású, szokny része szinten ugyanolyan bor hatású anyag. Hosszujju a felső része elölről végig pártként is. Mivel áttetsző a csipke egy fekete vékony szép topott alavennek. Tavasszal lesz az esküvő valószínű márciusban. Fekete harisnyaval vennem fel egy szép magas fekete magassarkúval. Alapjába véve hosszú nagyon sörét barna hajam van, kreol borom sörét szemek. Így nem lenne annyira gyászos a fekete szín inkább elegáns. Szerintetek? Ezüst nyak lánccal Köves fülbe váltóval mivel a blúz gombjai ezustosek. Egy szép halvány rózsaszín ruzzsal? 20 éves vagyok..
2016. febr. 27. 00:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy blúz fazonu a felső rész szóval szerintem csinos:)
2016. febr. 27. 01:04
 2/12 anonim ***** válasza:
37%

Feketeben temetesre illik menni, nem eskuvore.

Viccet delreteve tenyleg.Harom szin tabu egy eskuvon. A feher (menyasszony szine) a fekete es a koszoruslany ruhajanak a szine.

Mondjuk engem pl nem zavart volna, sot az egyik baratnom az enyemre egy szep tortfeherben jott de elotte megkerdezte, mert rosszul erezte magat miatta. En pedig gyozkodtem hogy de, nyugodtan. De nem tudhatod hogy a hazasulando menyasszony mennyire veszi komolyan, mennyire szamit neki a rokonok, stb velemenye. Szerintem ha el akarod kerulni a kellemetlenkedest akkor inkabb hagyd ki es keress valami szep szineset (kreol borre jol allnak a pasztellszinek illetve a korallszin is). Ha mindenaron ezt a ruhat akarod akkor azert elotte kerdezd meg a menyasszonyt.

2016. febr. 27. 03:54
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
#2 temetés vagy esküvő... nem mindegy? :D lényeges különbség nincs köztük
2016. febr. 27. 08:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kép nélkül nehéz megmondani.

Ne legyen kint belőle mindened, tehát ne legyen túl rövid és flül nagyon kivágott. Ne keltsen útszéli hatást. Illetve legyen elegánsabb, mert mostánban láttam több olyan ruhát, ami inkább stradra való, mint esküvőre, tehát legyen azért elegánsabb.

2016. febr. 27. 11:41
 5/12 Titusztitusz ***** válasza:
28%
Hát...A csuda tudja...Én azért a helyedben nem vennék fel ESKÜVŐRE fekete öltözékeket...Szerintem inkább próbálj ki valami világosabb,vidámabb színösszeállítást...
2016. febr. 27. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szóval fekete, áttetsző, csipke és bőr... nem.

Sem a fekete nem illik, sem a bőr nem éppen a megfelelő öltözet.

2016. febr. 27. 13:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Meg se kérdem hogy kb. mennyi lové folyik el egy ilyen esküvő hacacárén és egyéb hozzávalók, mint ruha, ékszerek stb vételére.. Gondolom anyuci-apuciék rendesen lenullázzák a bankszámljukat ilyenkor.:) Tudom off kérdés de kb. mennyibe fáj összesen?
2016. febr. 27. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7. te mennyire vagy fogyatékos? A kérdező 20 éves felnőtt nő, valószínűleg a saját pénzéből veszi a ruháit...
2016. febr. 27. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

"te mennyire vagy fogyatékos? A kérdező 20 éves felnőtt nő, valószínűleg a saját pénzéből veszi a ruháit..."

Hát igen.. 20 évesen biztos komoly egzisztenciával rendelkező, vagyonos nő lehet. Valóban ez a jellemző, főleg idehaza..

2016. febr. 27. 15:15
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
Efölött az "esküvőre nem veszünk feketét" dolog fölött már nagyon eljárt az idő. A fekete egyáltalán nem gyászos, hanem elegáns és minden alakalomra illik. Nyári esküvőre mondjuk nem vennék feketét, de nem azért mert esküvőre nem illik.
2016. febr. 27. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!