Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda illő ruha ez egy esküvőre?
Figyelt kérdés
Egy egybe ruha aminek a teteje fekete csipke csuklojanal a rész bor hatású, szokny része szinten ugyanolyan bor hatású anyag. Hosszujju a felső része elölről végig pártként is. Mivel áttetsző a csipke egy fekete vékony szép topott alavennek. Tavasszal lesz az esküvő valószínű márciusban. Fekete harisnyaval vennem fel egy szép magas fekete magassarkúval. Alapjába véve hosszú nagyon sörét barna hajam van, kreol borom sörét szemek. Így nem lenne annyira gyászos a fekete szín inkább elegáns. Szerintetek? Ezüst nyak lánccal Köves fülbe váltóval mivel a blúz gombjai ezustosek. Egy szép halvány rózsaszín ruzzsal? 20 éves vagyok..2016. febr. 27. 00:55
11/12 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Sőt. Áttetsző, csipkés.. ne akard magadra vonni a figyelmet...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. Ízléses amúgy a ruha hiába a teli csipke es bor...de találtam egy méregzöld hosszu ujjú de rövid sztreccses szép esesu ruhát. Egy vastag arany lánccal szerintem szép tud lenni:)
A kérdésre a válasz. Igen a saját penzembol veszem, külön elek, szuleimtol évek óta nem kerek es nem is kapok pénzt...
2016. febr. 29. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!