Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy legyen lagzim, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen lagzim, ha nem tudok táncolni?

Figyelt kérdés
Én vagyok a menyasszony. Párom hagyományos"bulizós sej-hajos" lagzit szeretne kb. 60-70 fővel. Nekem is tetszene, de nem tudok táncolni, egyáltalán nem. Még lassúzni sem tudok, nem érzem, mikor milyen ütemben kellene jobbra-balra "dülöngélni", hogy komolyabb táncról ne is beszéljünk. Keringő-csárdás esélytelen. Most ilyenkor mit lehet tenni?
2016. márc. 2. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

Nézzük csak... TANULJ MEG ?

/facepalm

2016. márc. 2. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú, abroncsos ruhád lesz, szinte semmit sem kell csinálnod, csak megpróbálni ritmusra lépegetni, meg kicsit ringatni a csípődet és a szoknyád úgy mozgásba lendül, mint ha táncolnál, mint a fene. :D
2016. márc. 2. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

létezik direkt ilyen helyzetben táncoktatás. senki sem születik profi táncosként. gyakorlás kérdése.

nem mondom,hogy hónapokig készüljetek. de pár alkalommal el lehet menni tánctanárhoz, hogy fel tudj készülni:)

de ilyen helyzetben lehet jobb,hogyha nem veszel át menyecske ruhát éjfélkor. mert azok általában térdig érnek. úgy jobban látszik ha össze-vissza lépkedsz.

amúgy nem tudom milyen a családod, de nálunk pl senki nem tud táncolni. csak jól érzik magukat és mégis táncolnak:D senkit nem érdekel,hogy helyesen -e. de mivel te vagy a menyasszony, csak illik valamennyire készülni.

2016. márc. 2. 19:56
 4/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Kérd meg anyudat,hogy mutassa meg a legalapvetőbb lépéseket,lassúzásnál amúgy is csak jobbra-balra szoktak lépegetni és "dülöngélni",nem nagy stósz,csak kell egy kis ritmusérzék,anélkül nehezebb.

Beírtam valamit a neten,nem tudom kik ezek,de ezt nem nehéz táncolni:

https://www.youtube.com/watch?v=GlwezaocXms

2016. márc. 2. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Köszi a kérdésed, most újra eszembe jutott egy jó kis csalàdi sztori :D

Anyum mesélte sokszor hogy mikor az esküvőre készültek, anyum tesósàjnak a pasija egyàltalàn nem tudott táncolni, így anyum tesója tanította. De màr februàrban elkezdték a tàncoktatàst az augusztusi esküvőre. Anyumék meg mindig az ajtóból lesték őket és szakadtak a röhögéstől :D ekkor meg nagynéném mindig dühbe gurult ès magukra zàrta az ajtót :D

(Egyèbként a videót elnézve elèg rendesen megtanult tàncolni a nagybàtyàm)

Tanulsàg: nincs valami rokonod, tesó, pàrod tesója, baràtok vagy valaki,aki meg tud tanítani egy picit tàncolni? Vagy akàr a pàrod is?

2016. márc. 3. 05:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Elmenni egy tánctanárhoz.

Én sem tudok táncolni, zéró ritmusérzékem és két ballábam van.

Ennek ellenére bevállaltam menyasszonytáncnak egy keringőt és átöltözés után egy salsát. kb. 7 alkalommal voltunk a tánctanárnál.

Senki nem mondta, hogy milyen béna voltam.

Hidd el, nem azt fogja senki nézni, hogy jók-e a lépések, hanem hogy milyen gyönyörű vagy a ruhádban, és milyen jól érzed magad.

2016. márc. 3. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Tanulj meg!

Lehetőleg a pároddal együtt.

2016. márc. 4. 15:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem az a baj, hogy nincs kedvem. A lépéseket tudom. Sajnos egyáltalán nem érzem a ritmust. Ezért írtam, hogy még lassúzni sem tudok, nem érzem, mikor kellene mozdulnom, tapsolni sem tudok ritmusra. Ezt nehéz elmagyarázni olyannak, aki nem ilyen :( Aerobicot is ezért hagytam abba, mert néhányan kinéztek onnan, mert soha nem tudtam a többiekkel egyszerre mozogni a zenére. A hosszú ruha jó ötlet, az tényleg segíthet valamennyit, köszi!
2016. márc. 4. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Jé egy sorstárs. :D

Ne haragudj hogy ennek örülök de eddig azt hittem egyedül vagyok ezzel.

Mindenki csak álszerénységből mondja hogy nem tud táncolni, aztán ha megszólal a zene lenyomnak egy profi koreográfiát...

Ennek ellenére a szalagavatóra is sikerült megtanulnom a keringő lépéseket, csak sokat kellett gyakorolnom. Persze így is rontottam, de nem volt feltűnő annyi ember között.

Hosszú szoknya, tánctanár és sok gyakorlás. :)

2016. márc. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!