Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen lagzim, ha nem tudok táncolni?
Nézzük csak... TANULJ MEG ?
/facepalm
létezik direkt ilyen helyzetben táncoktatás. senki sem születik profi táncosként. gyakorlás kérdése.
nem mondom,hogy hónapokig készüljetek. de pár alkalommal el lehet menni tánctanárhoz, hogy fel tudj készülni:)
de ilyen helyzetben lehet jobb,hogyha nem veszel át menyecske ruhát éjfélkor. mert azok általában térdig érnek. úgy jobban látszik ha össze-vissza lépkedsz.
amúgy nem tudom milyen a családod, de nálunk pl senki nem tud táncolni. csak jól érzik magukat és mégis táncolnak:D senkit nem érdekel,hogy helyesen -e. de mivel te vagy a menyasszony, csak illik valamennyire készülni.
Kérd meg anyudat,hogy mutassa meg a legalapvetőbb lépéseket,lassúzásnál amúgy is csak jobbra-balra szoktak lépegetni és "dülöngélni",nem nagy stósz,csak kell egy kis ritmusérzék,anélkül nehezebb.
Beírtam valamit a neten,nem tudom kik ezek,de ezt nem nehéz táncolni:
Köszi a kérdésed, most újra eszembe jutott egy jó kis csalàdi sztori :D
Anyum mesélte sokszor hogy mikor az esküvőre készültek, anyum tesósàjnak a pasija egyàltalàn nem tudott táncolni, így anyum tesója tanította. De màr februàrban elkezdték a tàncoktatàst az augusztusi esküvőre. Anyumék meg mindig az ajtóból lesték őket és szakadtak a röhögéstől :D ekkor meg nagynéném mindig dühbe gurult ès magukra zàrta az ajtót :D
(Egyèbként a videót elnézve elèg rendesen megtanult tàncolni a nagybàtyàm)
Tanulsàg: nincs valami rokonod, tesó, pàrod tesója, baràtok vagy valaki,aki meg tud tanítani egy picit tàncolni? Vagy akàr a pàrod is?
Elmenni egy tánctanárhoz.
Én sem tudok táncolni, zéró ritmusérzékem és két ballábam van.
Ennek ellenére bevállaltam menyasszonytáncnak egy keringőt és átöltözés után egy salsát. kb. 7 alkalommal voltunk a tánctanárnál.
Senki nem mondta, hogy milyen béna voltam.
Hidd el, nem azt fogja senki nézni, hogy jók-e a lépések, hanem hogy milyen gyönyörű vagy a ruhádban, és milyen jól érzed magad.
Tanulj meg!
Lehetőleg a pároddal együtt.
Jé egy sorstárs. :D
Ne haragudj hogy ennek örülök de eddig azt hittem egyedül vagyok ezzel.
Mindenki csak álszerénységből mondja hogy nem tud táncolni, aztán ha megszólal a zene lenyomnak egy profi koreográfiát...
Ennek ellenére a szalagavatóra is sikerült megtanulnom a keringő lépéseket, csak sokat kellett gyakorolnom. Persze így is rontottam, de nem volt feltűnő annyi ember között.
Hosszú szoknya, tánctanár és sok gyakorlás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!