Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hivatalos esküvőre de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatalos esküvőre de nem tudok táncolni még sose táncoltam. Hogy táncoljak?

Figyelt kérdés
Még sose táncoltam normálisan.Csakis lassúzni tudok meg az egyet jobbra egyet balra lépni és ennyibe kimerül a tánctudásom.Hogy táncoljak majd?
2015. szept. 2. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én be szoktam rúgni, akkor bár én elhiszem, hogy megy és nem izgulok rajta. Meg nem árt a páromat is leitatni.:))

Egyébként esküvőn mi lassúzni szoktunk, ha mulatós van, akkor meg elég a csárdás, nem kell oda akkora tánctudás.

2015. szept. 2. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Ismeretlen társaság és nem szeretnék beégni.Főleg nem berúgni.
2015. szept. 2. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kitanulni egy egyszerű keringőt. Nem olyan nehéz az! Még zenét is tudok adni amin gyakorolhatsz.
2015. szept. 2. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Én általában föl-le rázom a fejem, ill. a felsőtestem, miközben az egyik kezemet magam elé tartom, és ökölbe szorítom.
2015. szept. 2. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ez olyan dolog,hogy ha nincs hozzá tehetséged,sosem fogsz jól táncolni,csak viccet csinálsz magadból.:)

Szóval,ha nincs meg az az alap ütemérzéked,inkább hanyagold a táncot.:)

2015. szept. 3. 01:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Senki sem tud táncolni, az esküvőn nem az a lényeg, hogy ismerd a tangó meg a foxtrott lépéseit. Igyál, oldódj, mozogj, a többi jön magától.
2015. szept. 3. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!