Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így esküvőn táncolni?
Ez legyen a legnagyobb problémájuk. Másrészről, ha ekkora "bajt" sem tudnak áthidalni, akkor inkább ne is házasodjanak.
Gondolom nem versenytáncos minőségben akarnak táncolni, a tinglitanglihoz meg tökmindegy ki milyen magas.
Én 160, párom 190. Na és?
Megszoktuk már, hogy a hétköznapokban is felnézek rá, és nekem már az lenne fura, ha nem így lenne. Őt szeretem, ekkorának szeretem, ahogy ő is engem. Amikor összejöttünk, kaptunk is megjegyzéseket, hogy nem illünk össze. Ehhez képest az elmúlt öt évben nulla darab veszekedés, a másiknak címzett csúnya szó vagy harag nem fordult elő. Nem ezen múlik.
A táncra visszatérve: mint írtam ,megszoktuk a különbséget, tehát már ölelésnél is "kézre állunk" egymásnak, táncolni is simán tudunk. A karomat azért fel tudom emelni, a kezem a vállára teszem, a másik kezem megfogja, aztán hadd szóljon! :)
Amúgy filmekben tök vicces, hogy a jelenettől függően néha változik a szereplők magassága: amikor összejönnek vagy elered az eső, a csajt olyan kicsire veszik, hogy el tud bújni a pasi mellkasán a kabátban, de mondjuk az esküvői táncon már közel egymagasak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!