Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői frizurákat tudnátok linkelni az alábbiak szerint? (kicsit komplex kérdés)
Szóval lapocka aljáig,hát középig érő kékesfekete hajam van. Kissé törött mivel 2 év óta nem mertem fodrászhoz menni,mert utolsó alkalommal rendesen elbántak a hajammal, lendületes bob hajat szerettem volna erre vágott extrém rövid bilifrizurát...
Megszenvedtem mire idáig eljutottam és nem szeretném hogy még egy fodrász júniusig elrontsa a hajam,mert akkor lesz az esküvőnk. A sérült részeket le kell vágni az világos. De szeretnék egy olyan fodrászt,aki nem csinálja velem azt kérésem ellenére (!) mint legutóbb.
És a lényeg különleges hajat szeretnék ami fekete hosszú hajból jól mutat és esetleg a későbbiek során is viselni tudom. Az összefont feltekercselt hajak nem az én világom. Legyen kicsit '60as évek stílusa,mint pl Priscilla Presley esküvői haja,de ne legyen nagyon merev,művies. A goth stílus sem áll távol,de persze nem az emos szörnyűségekre gondolok....
Tudom nem egyszerű de tudnátok linkelni hajakat a fentiek szerint? És esetleg jó,megbízható fodrász pest megyéből? Bocs ha hosszú volt.
Köszönöm szépen a válaszodat,adtál jó inspirációkat! :)))
Ment a zöld is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!