Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy zajlik egy leánybúcsú?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik egy leánybúcsú? Elvileg lesz vetkőzős fiú is.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Akinek már volt ilyen tapasztalata: chippendale fiús leánybúcsú mennyire durva? Egy volt osztálytársam hívott meg, 2 hét múlva lesz a buli. Nem ismerek rajta kívül ott senkit, plusz még ez a táncos is...Eléggé tartok az egésztől, pláne, hogy nem szabad innom, mert gyógyszert szedek.

2016. febr. 9. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
95%
Én uncsim menyasszonyának voltam a leánybúcsúján. Én se ismertem senkit, csak 1 embert, de időközben összecsiszolódott a banda. 11 fő volt. Volt aki nem ivott. Mi házibuliba kezdtünk, a menyasszonynak átadtuk a közösen előre elkészített/megvett ajándékokat 1-1 feladat után, de sok feladatot végigcsináltattunk vele. Közbe nevettünk, pizzát rendeltünk, ittunk. Jött egy fiú is, nem volt semmi, levetkőzött táncolt 10 percet majd elment. :) Aztán átmentünk 1 másik városba bérelt kisbusszal ott az utcán szintén volt pár játék, majd egy szórakozóhelyen táncoltunk hajnalig. Semmi különös nem történt. :)
2016. febr. 9. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak a sajátomon voltam :) ott nem volt vetkőzőfiú, kijelentettem, hogy ha lesz, akkor én sátrat bontok és húzok haza. Véleményem szerint a leánybúcsú az nem arról kellene, hogy szóljon, hogy a menyasszony esküvő előtt még utoljára jól megfogdossa mások fszát... Na de ezt mindenki döntse el maga.

Az én lánybúcsúztatómon valami 12-13-an voltunk, ebből volt 4 lány, akik rajtam kívül senki mást nem ismertek személyesen. Fb-on szervezték a lánybúcsúztatót zárt csoportban és így a szervezkedés során írásban meegismerkedtek egymással, személyesen pedig a lánybúcsúztatón. Voltak hárman is, akik nem ittak, az egyik szintén gyógyszer miatt, egy másik babát várt, a harmadik pedig szoptatós anyuka volt. Akik nem ittak, ők fotóztak, így még "kapóra is jött", hogy voltak velünk józan emberkék is :)

2016. febr. 10. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek, kicsit most megnyugodtam! Ment a zöld kéz :)
2016. febr. 10. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!