Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lekene rola mindanom ezért?
Szerintem nem kellene es legalabb egy szep ruhat vehetnel magadnak es egy szolid csaladi vacsoraval meg egy kis tanccal megkellene unnepelnetek eletetek egyuk legfontosabb allomasat. A baratnoidnek megmondhatod nyugodtan,hogy ez mennyire rosszul esett neked,lehet eszbe kapnak.
Sok boldogsagot!
18/L
Lenne templomi? Nekünk is előrébb kellett hozni az esküvőt jópár hónappal, így volt egy polgári titokban, aztán egy "rendes" templomi, utána vacsorával.
A barátnőidnek meg nyugodtan mondd meg, hogy akkor nem kell szervezni semmit, csak menjetek el együtt bulizni, mert te csak ennyit szeretnél, nem kell semmi extra.
Azt viszont csak úgy halkan megsúgom, hogy a polgárink kéttanúsan sokkal meghittebb volt annak ellenére, hogy hétköznap volt, hivatali időben, csak egy kis fehér ruha volt rajtam, meg pici csokor, ismerős lőtt pár fotót, és utána spotán beültünk egy étterembe enni. Nem volt para, hogy milyen lesz az időjárás, minden ott lesz-e időben, mindenki jólérzi-e magát, stb. Szóval azért mindennek van jó oldala.
kérdés mennyivel kellet előrébb hozni
ha még tavasszal lenne akkor simán belefér mindent megszervezni vagy át
ha teszem azt 1 hónap múlva az már necces lenne de szerintem eben nincs lehetetlen :-D
Polgárilag összeházasodtok és megtartjátok jövőre a többi részét egy szertartásvezetővel és egy egyházival. Mi is gondolkodtunk ezena verzión de végül nem volt rá szükség mert ki tudtuk tolni a lakásvásárlást. :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!