Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lekene rola mindanom ezért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal nyárral terveztük az esküvőnket. Mivel házat szeretnénk venni ezért elöbbre kell hoznunk mert a bankba azt mondták nagyobb esélyel kapunk hitelt ha házasok vagyunk! A lényeg hogy én így mindneről le kell higy mondjak amiről álmodosztam(lagzi, ruha......) így azt mondták barátnőim hogy lánybucsu sem lesz ami nekem rosszul esik nagyon....nagyon vártam már mindent! Lehet csak túl reagálom de nekem rosszul esik! Tavaj én is össze hoztam egy hónap alatt egy lánybucsut nehézkes volt kicsit és huzos is de tudtam higy az barátnömnek fontos!! Nem kell nekem ajándék meg póló csak egyet bulizni jó lenne még ha már lagzim sem lesz!2015. szept. 28. 12:40
11/16 anonim válasza:
Nem értem ezt a lánybúcsú dolgot. Nem lehet elmenni bulizni előtte egy héttel szombaton? Mit kell ezen szervezni? Foglaltok egy asztalt, beültök, akinek fontos vagy ott van, akinek nem, nem.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a valaszokat:) mint kiderült csak meg szivattak és egyik baratnőm elszolta magát mert latta hogy kicsit csalodot vqgyok
2015. okt. 1. 15:33
14/16 anonim válasza:
Jaj, ez a megszivatás, nekem egyik legjobb barátnőm azt mondta, nem fog tudni eljönni az esküvőmre, amitől tök szomorú voltam, de gondoltam, nem rontom a helyzetet, és mondtam, hogy jó, hát akkor ez van. Aztán ő meg a másik barátnőnknek panaszkodott, hogy nekem mindegy kb. hogy ott lesz-e vagy sem, pedig én is tök csalódott voltam közben:D És persze, mivel meglepi volt, hogy jött, a közös barátnőnk nem szólhatta el magát. Jaj, ezek a meglepetések milyen galibát tudnak okozni:)
15/16 anonim válasza:
En nem ertem hogy miert kellene barmirol is lemondanod?? Minel nagyobb lagzit szervezel, annal tobb penzed marad utana, mert nagyjabol az ara vissza fog jonni. Az pont jo lesz oneronek a hitelhez, nem?
16/16 A kérdező kommentje:
Azért terveztük jövő nyárra a lagzit mert arra sporolnank össze a pénzt ami kell hozzá 😕
2015. okt. 9. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!