Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vigyek lánybúcsúra?
Én egy kartonból vágtam ki egy várat. Annak csináltam 6 ablakot, meg egy ajtót, ugyancsak kartonból. Ilyen kihajthatósat.
Mindegyikbe írtam egy szerelmes/esküvős idézetet, a kapuba pedig egy csókolózó ifjú párt rajzoltam.
A nagy nap előtt egy héttel kellett kinyitogatnia, mindig egyet. :)
PÁLINKÁT
Esetleg szilvásbuktát, mert az szeretem.
Én egy fotóalbumot csináltam a szerelmeiről. Na persze ne arra gondolj, hogy az igaziakról, hanem viccesen. A szüleitől kértem különböző életkorából képeket.
Pl egy fénykép, amin kislány korában az apukájával volt, felirat: az első férfi, akibe szerelmes voltál.
Aztán egy ovis képen: vajon ki volt az ovis szerelmed?
Aztán újságokból is vágtam ki képeket celebekről, sőt még nőt is tettem bele, "ha esetleg mégis szimpátiát váltottál volna" felirattal.
Végül elvezettem a férjéhez. Az apukáján kívül ő volt az egyetlen igazi "pasi" fénykép az albumban, a végén.
Tetszett neki, kb. 12 fotó volt csak, de szépen megcsináltam, szkennel - színes nyomtató, album. Költséghatékony is volt.
Köszönöm szépen az ötletek, a csináld magad apróságok a legjobb ajándékok. :)
És igen, a pálinkán kívül szeretnék valami kis apró ajándékkal készülni, ha már ez lesz az "utolsó lányos esténk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!