Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsúra milyen ajándékot vigyek?
A többi barátnővel egyeztessetek először is. Csinálhattok egy ajándékdobozt, és abba beleteszitek a dolgokat, vagy ki kell "érdemelnie" egy-egy feladat elvégzésével. Elmondom én miket kaptam:
- kék harisnyakötő: belesüttették az alsógatyát formázó tortámba, hadd ne mondjam melyik részbe :) csak szájjal "kotorhattam" ki...:)
- káma szútra feliratú könyv alakú doboz, amit ha kinyitottam, kiugrott egy farkinca :)
- kisméretű férfiszerszám(kb 5 cm), amit ha beletettünk vízbe, jól megdagadt
- erényöv
- otthonka, fejkendő
- sodrófa
- kisseprű
- végül, amikor mindent teljesítettem, egy díszoklevél, miszerint férjhez mehetek jóváhagyásukkal
Barátnőm lánybúcsújára csináltattunk egy pólót "Elkelt" felirattal.
Készíthetsz neki egy fényképalbumot, amibe rólatok, baráti körötökről készült képeket teszel (fent említett barátnőm diplomaosztójára csináltam kézzel kollázst, rólunk készült (ahol együtt vagyunk) képeket vagdostam ki és ragasztottam papírra, majd bele egy keretbe - azóta is kint van neki. Ezt ma már fotóprogrammal is megcsinálhatod.
Elsősegély doboz, háztartásba szükséges dolgokkal: ruhacsipesz, gumikesztyű, mosogatószer, dörzsiszivacs, wc-illatosító, mosószappan, szivacs, takarítórongy, stb
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Szia!
Én tavaly leánybúcsumra egy cukorból készült (ehető) bugyit kaptam. Hát nagyon nagy sikert aratott :-) meg irtak a lányok nekem egy fogadalmat, amit hangosan (szelid szórakozóhelyen) fel kellett olvasnom :-)
szia
hát szerintem nem vicces de egy nagyon szexi fehérneműt a nászéjszakára
vagy ha vicceset akarsz szerintem ijen boltokba lehet kapni pl: korbácsot vagy bilincset
vagy egy verset én például voltam1 esküvőn és nászajándéknak pénzt és egy verset adunk melyet én költötem
költök neked s egy verset
MA ÉJJEL MÉG VÁR RÁD A BÁR
HOLNAPTÓL RÁD HÁZIMUNKA VÁR
MA ESTE ITALBOL A DUPLÁT KÉRJED
MERT HOLNAPTÓL FIGYEL A FÉRJED
NEM BAJ A KICSIT MÁSNAPOS LESZEL
A FÉRJEDNEK MAJD UGYIS TETSZEL
OTT LESEL A SZÉP FEHÉR RUHÁDBA
S APUKÁD KÍSÉR AZ OLTÁRBA
ennyit tudtam most gy irni ezt leirod vlami szép lapra és adsz egy fehérneműt szerintem
csodás ajándék lesz DE OLVASD FEL A VERSET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!