Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szervezi a leánybúcsút?
Figyelt kérdés
Esküvőre készülünk. Nagyon vágyom arra, hogy legyen leánybúcsúm is, de sajnos errefelé nem egy felkapott, ismert szokás...nem tudom, kinek és hogyan kéne a tudtára adnom, hogy nek jólesne még egy ilyen buli lagzi előtt? Ki szervezi tulajdonképpen? A barátnők, a rokon lányok? A legjobb barátnőm csendeske, visszahúzódó. Nem biztos hogy magától eszébe jut ilyesmi. Ciki lenne ha szólnék? Magamnak szervezni még cikisebb volna...2015. aug. 1. 00:25
1/5 anonim válasza:
Szervezheti bárki, aki nagyon közel áll hozzád. Pl.: testvéred, barátnőid.
2/5 anonim válasza:
Nekem a baratnom szerveztek. Nem tudtam a egeszrol. Ha ez nem all fent nalatok, tegy utalast ra a baratnodnel, hogy szeretnel. :) utana csak lesz fantaziaja utananezni es megszervezni.
3/5 anonim válasza:
Én megkértem 3 barátnőmet, hogy legyenek ők a főszervezők :)
4/5 anonim válasza:
Én megkértem egy barátnőmet. Ő meg valahogy átpasszolta egy másiknak (akit előtte nem is ismert) de megoldották.
5/5 anonim válasza:
Nekem a koszorúslányaim szervezték. Annyira jól sikerült, hogy nem is tudtam róla...és az első 10 percben csak sírni tudtam, mert minden barátnőm ott volt (nem kis szervezés árán!) Belgiumtól Erdélyig.
Én megpendíteném egy legjobb barátnőnek, aztán hátha elkezd szervezkedni. Magadnak nehezen tudod megszervezni, a próbák, feladatok miatt...
Nekem pont esküvő előtti nap volt...szuper volt, igényes, pont amilyennek szerveztem volna magamnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!