Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű legyen az esküvői torta?
3 ízt választunk ki. Te melyiket ennéd ezek közül szívesen?
gesztenye
trüffel
eszterházi
karamell
tejszínes eper
feketeerdő
dobos
étcsokis meggyes (diódarabokkal)
Mindegyik torta főzött krémmel készül, legalábbis nem vajkrémes.
Ez annyira szar,hogy már vicces.:D
eszterházy karamell feketeerdő
eszterházy mert nagyon szeretem
karamellt szintugy
feketeerdő hulyeseg eskuvorol beszelni sot rohejes:D de a baratom nagyon szereti ezt a tortafajtát (is) - en nem utalom a gyumolcsdarabos cuccokat... :)
bocs ha tul szubjektiv a velemeny
tejszínes eper
eszterházi
feketeerdő
Azt a három ízt válasszátok, amit ti szeretnétek, mert mindenki ízlésének nem lehet megfelelni. Nekem pl. herótom van attól, hogy minden 2. esküvőn a legnagyobb torta az csokis, mert hát azt mindenki szereti, főleg a gyerekek... nekem meg annyira nem ízlik, de ahogy láttam, a násznép is úgy megeszegeti, de a különlegesebbekre jobban hajtanak. A gyerekeket meg azért érdemesebb megismertetni más ízekkel is.
A lényeg úgyis az, hogy nektek ízlik-e. És háromból, ha nem nagyon hasonló, már a többség tud választani azért...
Én ezek közül a magam részéről a tejszínes epret, a feketeerdőt és a trüffelt / karamellt választanám. De ugye kérdéses, hogy mennyire tejszínes, tejfölös ételek vannak a menüben, mert ha sok, akkor lehet, a tejszínes epret mellőzni kéne, nehogy gyomorrontása legyen a vendégeknek vagy a wc-re kelljen járniuk végig (ugye nem mindenkinek a szervezete bírja töményen a tejszínt, tejfölt).
Az eszterházit nem szeretem, az étcsokit sem annyira (feketeerdőt már inkább), a dobossal meg az a tapasztalatom, hogy vannak sokan (főleg idősebb korosztály), akik nem szeretik a tetejét, mert túl kemény meg ragad meg a fogaiknak nem tesz jót (főleg ha már rosszabbak a fogaik, híd van rajtuk stb.). Tető nélkül meg nekem snassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!