Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet teljesen egyszerű, letisztult esküvői tortát venni?
torta.hu
Teljesen korrekt ceg. Ki is szallitanak.
Tobbszor rendeltem toluk.
Jónéhány egészen szolid, és éppen ebben van a szépsége!
Nézd őket végig, egész biztosan találsz közöttük kedvedre valót.
Attól kezdve csak a cukrásznak kell elküldened a linket, és már tudja is, milyen kérsz.
az elozo link nem egyszeru es letisztult
Keresel egy kepet es megcsinaljak neked barhol
Nekunk tenyleg egysszeru letisztult volt semmi szallaga csopp vagy virag nem volt rajta egyszeru creamszinu marcipanos zsurtorta alatta minitortak ugyancsak ebben a szinben.
Mi nem szeretjük sem a marcipán, sem a cukormázas bevonatot, ezért nem klasszikus kinézetű esküvői tortánk volt, hanem a kedvenc tortáinkat vettük meg a Szamosból, es az egyikbe beleállítottuk a nászpárt. Nem volt olcsó, viszont, nagyon finom volt.
Olyan lehetőség is van, hogy egy nagy cuocake és mellé sok kicsi cupcake-es esküvői tortát rendelsz. [link]
Kedves 6-os!
Ha vetted volna a fáradtságot, és lentebb görgetsz, akkor a közel 100 féle-fajta között bizony találni ott egészen egyszerű, letisztult formákat is...
... nem kell, nem szabad felületesen megnézett/átnézett anyagot leminősíteni csak azért, hogy... nem is tudom miért, hiszen attól sem neked, sem nekem nem lesz jobb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!