Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lassan elmegy a kedvem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan elmegy a kedvem az esküvőtől?

Figyelt kérdés

Nem kérdés.

Én lennék a menyasszony.

Tavaly májusban volt a lánykérés, ehhez időzítve akkor is arról volt szó, idén nyáron legyen az esküvő.

Közben sikerült teherbe esni, úgy volt, hogy januártól próbálkozunk, és reméljük, három-négy hónapon belül sikerül. Ehhez képest már a karácsonyfa alatt ott volt a két csíkos teszt. :D

Ennek nagyon örülünk, első közös baba.

Hozzátartozik, hogy nekem második házasság, neki első, és amúgy is meglennék nélküle, nem ragaszkodom hozzá mindenáron.

Csak nekem kezd tele lenni a bocskorom az esküvővel.

Párom ragaszkodik a június elejéhez. Addigra akkora leszek, mint egy tehén. Így is van rajtam felesleg, ki tudja, mekkora leszek addigra.

Legyen nagy ruhám, kerül amibe kerül. De nekem nem kell, én egy szolid fehér koktélruhát akarok.

Abban az egyben egyetértünk, hogy kevés vendég lesz (csak akik nekünk a legfontosabbak), és itthon lesz a kertben.

Ezen kívül sok mindenben nem.

Kicsit úgy vagyok vele, hadd legyen meg az akarata, nekem úgyse ez az első, és sok mindent ráhagyok.

Csak néha úgy elszomorodok egy kicsit. Azért nekem is nagy nap lesz, és nem úgy akarok ott állni, hogy 34 fokban izzadok a nagy pocakommal, nem tudok táncolni, nem ihatok egy pohár pezsgőt, nem lesz rólam egy csinos kép...

És se előbb nem akarja, sem később, pedig nekem akár jövőre is teljesen jó lenne, vagy utána.

Legújabb, hogy menjünk nászútra. Hát nyáron én már örülök, ha feküdni tudok, és túlélem a kánikulát, nem sok kedvem lesz a strandon aszalódni, csavarogni a városban, hegyet mászni, ha meg csak ülök a fenekemen, akkor minek? Nem beszélve az átszexelt éjszakákról.

Jövőre se egyszerű, pici babát nem lehet itthon hagyni, vele meg megint nem nászút, és akkor ha egy gyereket viszem, akkor mindent viszem.

Az már családi nyaralás, nem nászút, ő meg ezen duzzog.

Most lehetünk még nyáron kettesben a nyaralás alatt.

Ezt is elismerem.

Csak úgy érzem, fogtam egy "menyasszörnyet", akinek van egy elképzelése a tökéletes esküvőről, és nem enged semmiből. Ahhoz pedig végképp ragaszkodik, hogy márpedig itt esküvő lesz, és punktum.

Ez nem pont fordítva szokott lenni?

Lassan úgy érzem magam, mint egy kellék, szerintem már akkor is megtartja, ha én nem leszek ott. :(

(És igen, tisztában vagyok vele, hogy minden terhes nő hisztis...)

2016. febr. 3. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

az hogy már jön a gyerek, az kettőtökön múlott, mindegy ki akarta jobban.

szerintem még egyszer ülj le vele, és mond meg, te nem ezt akarod. ha te nem fogod magad jól érezni annyi idősen a terhességben (csak tudod hisz már 2* szültél), akkor felesleges bevállalnod.

2016. febr. 3. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Hozzátok előre. Április tökéletes lenne, még nincs pocakod, már jó idő van és nem pusztulsz meg a hőségben.

Ha tényleg egy kis esküvőt akartok, akkor azt három hónap alatt kényelmesen meg lehet szervezni, itt a január eleje, legalább jobban ráér a fotós és több a szabad ruha. Akkor még nászútra is mehettek.

2016. febr. 3. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az április, május tényleg jobb. Talán az április könnyebben leszervezhető, hiába van előbb, mert még nincs szezon. A miénk is áprilisban lesz, így tapasztalatból mondom. Ha nincs fix elképzelésetek, akkor pár helyről kell csak begyűjteni a szabad időpontokat és egyeztetni. Budapesten meg a bőség zavara van. Millió templom, millió önkormányzat, millió étterem és szolgáltató között van mindig szabad.
2016. febr. 4. 08:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne tudnátok megszervezni egy májusi esküvőt, vagy akár április végit?

Én felhívnék 20 éttermet is ha kell, de előbbre hoznám. Beszéld rá , hogy hozzátok előbbre.

2016. febr. 4. 08:57
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon szeret. Boldoggá akar tenni. Úgy mondd el Neki az érveid, hogy a jó oldalát domborítod ki ( ne a negatívat). Hogy azért szeretnéd előbb, hogy ez a Ti napotok legyen. Hogy tökéletes legyen. Mondd el Neki, hogy ez Neked is fontos. :) Szerintem meg fogtok tudni egyezni, mert az egészből az jön le, hogy akaratos, de Neked akar jót.
2016. febr. 4. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

A vőlegényed egy igazi paraszt :)

Azért nem semmi, hogy a várandós feleségét 6-7 hónaposan bele akarja erőszakolni egy abroncsos ruhába 40 fokban és elrángatni 60 fokos időben nyaralni szintén 6-7 hónapos pocakkal...

Teljesen megértem, hogy szép akarsz lenni az esküvőn, és a vőlegényedet is,hogy akar egy jó közös nyaralást.

Én azt tudnám javasolni, hogy ajálnd fel neki hogy elmentek most pl. márciusban vagy február végén egy jó kis nyaralásra, 2 hét ázsiában vagy délamerikában (persze előtte az orvossal egyeztess!), mert akkor még a pocakod és a kedélyed engedi :) És házasodjatok jövő ilyenkor.

2016. febr. 5. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:

"Jó, akkor legyen előbb... Arra meg nincs már idő, hogy megszervezzük. "

Dehogynincs, főleg ha kis esküvőről van szó. Most február eleje van, mi anno augusztusban kezdtük megszervezni novemberre, és megfelelő éttermet találni volt a legnehezebb. Utána pedig három héttel az esküvő előtt kellett elhalasztanunk két hónappal és újraszervezni mindent, az is szép kör volt, hogy találjunk olyan időpontot, ami mindenkinek jó volt. De összehoztuk. Gondolom valamennyit ti is szervezkedtetek már az ügyben, az alapból nagy segítség, ha pl. már helyszín ill. egy-két szolgáltató megvan, hogy kit akartok. Szerintem is hozzátok előbbre, amikor még te is jól érzed magad, utána még el tudtok menni egy szép nászútra és aztán ha hazajöttök már csak erre koncentrálva várhatjátok a babát. Amúgy sem jó, ha a kismama sokat idegeskedik, a vőlegényed a saját kívánalmai mellett igazán gondolhatna a te és a babád jólétére inkább.

2016. febr. 8. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
26%

"6-7 hónaposan bele akarja erőszakolni egy abroncsos ruhába 40 fokban és elrángatni 60 fokos időben nyaralni szintén 6-7 hónapos pocakkal."

Ki beszélt itt abroncsos ruháról??? Ki beszélt 60 fokról?

[link]

[link]

[link]

[link]

Nászútra is lehet olyan helyre menni, ahol pont akkor kellemes az idő. Skócia, Svédország, Finnország, de akár Párizs, London is elég kellemes klímájú.

Nyilván van, aki 6-7 hónaposan már meg se bír mozdulni, akár egészségi, akár súlyproblémákból kifolyólag (pl. ikerterhességnél...), de azért egy normális, egészséges várandós nő még nem mozgásképtelen a hatodik hónapban. A többség aktív, dolgozik, babaholmit vásárol, kiságyat szerel össze, szóval normális életet él.

Ha meg olyan a helyzet, hogy feküdni kell, akkor úgysincs kérdés, akkor se esküvő, se utazás, hanem szigorú pihenés, de nem hinném, a kérdező párja ez esetben is ragaszkodna az egészhez.

2016. febr. 8. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

18.: a kérdező beszélt róla. A kérdésben egyértelműen leírta, hogy Ő MAGA egyszerű ruhát szeretne, ami kényelmes, a vőlegénye pedig egy nagy, abroncsosba akarja beleerőltetni, ami nem lenne kényelmes neki.

Ráadásnak azt is leírta, hogy utána szintén 6-7 hónapos várandósan valami egzotikus nászútra is elvinné a kánikulába, ami aztán különösen jót tesz az állapotának ugye...

Legközelebb mielőtt hülye kérdéseket teszel fel, olvasd el a kérdést :)))

2016. febr. 8. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!