Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek nincs ilyen formájú menükártyához véletlen mintája, sablonja?
A4es papir
félbehajtod
alját behajtod
ennyi
Erre sablon nincs, de leírom, hogy én hogyan csináltam.
Elmentem a papírboltba és vásároltam fehér, 250 g-os kreatív kartont 70 x 100 cm-es ívben, amennyni kell + egy kis ráhagyás, mert a rontás beteszi a lábát.
CDR X6-ban megszerkesztettem A/3-as kifutó méretben 4 oldalt. (két eleje, két hátulja, vágójelekkel, így a leggazdaságosabb. A hátoldalán a fölső részen hagytam egy 1 cm sávot, amit visszahajtva, ragasztószalaggal ellátva, hozzá lehet ragasztani az első oldalra. Elküldtem egy digitális nyomdába és elvittem nekik a papírt, ők szabták fel.
Mikor elkészült érte mentem, földaraboltam snicerrel, bekarcoltam, ahol be kell, behajtogattam és kétoldalas ragasztóval összeragasztottam. Majd a tetejét kilyukasztottam lyukasztóval és egy hozzáillő szívű habosbabos masni kötöttem rá -ment a dizájnhoz, amúgy nem szeretem a masnit. Elég mutatós lett. Igaz, hogy mikor valaki kinyitotta az ajtót, mind elborult a huzattól, sok időt töltöttünk az álligatásával.
Remélem meghoztam a kedvet a sorozatgyártáshoz. Amúgy senki sem olvassa el, ha az asztal közepén áll. Sokkal hatékonyabb, ha minden tányérra tesz az ember egy keskeny lapot a textilszalvéta fölé. Na, azt elolvassák, mert kénytelenek a kezükbe fogni:)
ez itt a kedvencem, csodaszép:
köszönöm kedves utolsó!!
részletes volt :D megpróbálkozom vele, de akkor szerinted nem is lenne feltétlen muszáj? mert akkor lehet nem kínlódok vele? ültetőkártya lesz. viszont nem akarok minden tányérba rakni menükártyát.
Ne kínlódj vele, max 5-6 ember nézi meg. Mi csináltunk, de a társaság 3/4-e észre se vette.
Egyszerű képkeretet vettünk, abba tettük bele a menü kártyát, így legalább utólag a képkeretet fel tudtuk használni. A másik ami nekem tetszett, de lusta voltam utána járni,hogy hol lehet ilyet nyomtatni: a henger formájú pauszra nyomtatott menü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!