Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámjön a hasmenés akárhányszor felhozza a párom az esküvő témát! Véletlen egybeesések, vagy valamilyen rejtett problémám van?
Már együtt vagyunk évek óta, gyermekünk is van. Én egészen addig elleneztem a házasságot, amíg őt nem ismertem, de azóta tényleg el tudom képzelni, hogy feleség legyek.
De akárhányszor szóbahozza, de ezt halál komolyan mondom, minden egyes beszélgetésnél amint szóba jön az esküvő (nem másé, hanem hogy majd nekünk lesz) elkezd görcsölni a hasam és rohanok a wc-re... Ez már kb 5-6 alkalommal előfordult.
Mi lehet ez?
Az lehet, hogy tudat alatt nem akarod, valami miatt elutasítod, rosszul vagy az ilyen fajta elköteleződésnek még a gondolatától is.
A lélek problémáira azonnal reagál a test és viszont. Ezek jelzések, amelyeket nem árt figyelni.
Nem véletlen egyebeesés, hanem a belső feszültség testi tünetekben való megjelenése. Pont olyan, mint a vizsgadrukk: van, akinél hasmenéssel ját már annak is említése is, hogy egy hét múlva megy vizsgázni.
Nálad konkrétan valószínűleg azt jelzi, hogy nagymértékben irtózol, illetve iszonyodsz a szoros érzelmi kötelélektől, a végleges elköteleződéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!