Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi maradandó és látványos esküvő kis pénzből hogyan?
Én pont nyáron voltam vidéken esküvőn. Ott úgy nézett ki, hogy az udvarukban volt. Nem volt hatalmas udvaruk, de kb ennek az 50-60 főnek teljesen ideális volt.
Volt személyzet, hátul a konyhában főztek meg felszolgáló, aki kivitte az ételeket. Különböző italokkal fogadtak bennünket, laptop rá volt kötve hangfalrendszerre és arról szólt a zene. Volt emeletes esküvői torta is, és lefogadom nem egy vagyonból hozták össze. Szépen lufikkal is díszítve volt az udvar
Én biztos vagyok benne, maradandó élmény volt, az otthonukban :)
a költségek nagy részét a kaja teszi ki, ha úgyis nálatok lenne a lagzi főzzetek ott, kérjetek meg családtagot aki legalább segít, vagy a környéken biztos lehet bérfőzetni, aki megfőzi a kaját és nektek csak el kell hozni, vagy bogrács, legalább összehoz mindenkit
székeket, asztalokat lehet bérelni iskolától, művelődési házból esetleg, nyáron még talán sátor se kéne, csak valami világítás
virágcsokor nem kötelező, de bármelyik virágos tud kötni egy szép kis csokrot ami nem kerül sokba
díszítésnek meg pár lufi ha szeretnétek
zenésznek pedig nem kell egy egész zenekar, itt nálunk van olyan pasi aki a szintetizátorával, meg hogy ő énekel nagy bulikat csinál, próbáljatok meg ilyen egyszemélyeset keresni, kb úgy 10.000 Ft- ot kérhet
Mi is a kertben tartottuk, és szerencsénk is volt. Anyum ingyen kapott kölcsön pavilont, padokat és asztalokat a nyugdíjas klubtól.
Kajákat mi főztük, sok alkoholt eleve nem akartunk, zene ment a számítógépről. Gyakorlatilag egy keri partival lerendeztük, és ezt a meghívottakkal is így közöltük.
Sőt nekem a nagy habcsók ruhára se volt igényem, azt se kellett kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!