Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lenne ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne ez a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 28. 10:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már a kérdés kiírásakor gondoltam, hogy lesz valaki aki csak kötekedni akar. Lehet, hogy ez egy tucatruha, hogy nyáron minden nőn ez van, de nem itt. Nem tudom te hol laksz, de itt az emberek nem divatbemutatón érzik magukat, pedig Pest megyében élek (városban ráadásul), nem a világ végén. Egyszóval én ilyen vagy akár ehhez hasonló ruhát sem nyáron sem esküvőn nem láttam még. Az meg hogy a H&M- ben ilyet árulnak már csak azért sem érdekel, mert ilyen nálunk nincs. Egyébként meg az abroncsos, habos ruha is elég tipikus mégsem szólja meg senki, hogy milyen tucat ruha, nem ezt kellett volna.
2016. jan. 28. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Ha valakinek a véleménye nem az,amit hallani szeretnél,az kötekedés? Micsoda brilliáns logika... Akkor minek írtad ki a kérdést,ha csak számodra megerősítő vélemények jöhetnek szóba,kérdezd a családod,ők biztosan bólogatni fognak.

Nekem sem tetszik amúgy,nem esküvőre való,tipikus szürke egér,ötlettelen tömegcucc. Pontozhatsz le engem is!

2016. jan. 28. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó:igen,teljesen megfeledkeztem arról,hogy ilyen tipusú kérdéseknél csak az számít véleménynek,amit a kérdező hallani AKAR.

És juj de szemét kötekedő az, aki mást mer mondani...

Egyébként tetszik-nem tetszik az ízlések márpedig különbözőek,így a vélemények is.

2016. jan. 28. 14:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Ezt normális hangnemben is meg lehet írni, de ha nem megy elég annyit írni, hogy nem tetszik. És mivel itt senki nem ismer engem nem értem miért kell személyeskedni.
2016. jan. 28. 14:54
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
NEM TETSZIK.
2016. jan. 28. 14:59
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

Nekem van ilyenem és bocsi, de én nagy hőségben ebben szoktam piacra rohangálni. (pedig nem "divatbemutatózok")

Nincs bajom a szolid ruhákkal, de nekem ez futkározós ruha és messze nem az elegáns kategória. Se az anyaga, se a szabása nem az.

Ha már írod, hogy visszafogott vagy, szűk családi esküvő lesz elegáns helyen, én inkább ilyet tudnék elképzelni:

[link]

de nyilván te tudod, hogy mi a stílusod és mi tetszik neked, csak akkor nem kell megsértődni, ha valaki máshogy látja a dolgokat.

2016. jan. 28. 17:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg nagyon szép és elegáns ruha.
2016. jan. 28. 19:22
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Az alja szép, de a teteje miatt tényleg utcai ruhának tűnik.

Keress olyasmit, ami ugyanilyen "sima" aljú (empire), viszont a felsőrésze... esküvősebb.

Én épp ilyen szoknyarészűt szeretnék (egyszerű, kényelmes, és hozzám illő), viszont kis csavarral, ami ünnepélyesebbé teszi pl. hullám benne, vagy a pántja rafinált, esetleg kis ujjal...

2016. jan. 29. 08:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

16 xsodaszep ruhat linkelt

Kerdezo vegre valaki nem kelet EU habcsokos ruhat akar hajra

2016. jan. 29. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!