Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek a véleménye nem az,amit hallani szeretnél,az kötekedés? Micsoda brilliáns logika... Akkor minek írtad ki a kérdést,ha csak számodra megerősítő vélemények jöhetnek szóba,kérdezd a családod,ők biztosan bólogatni fognak.
Nekem sem tetszik amúgy,nem esküvőre való,tipikus szürke egér,ötlettelen tömegcucc. Pontozhatsz le engem is!
Utolsó:igen,teljesen megfeledkeztem arról,hogy ilyen tipusú kérdéseknél csak az számít véleménynek,amit a kérdező hallani AKAR.
És juj de szemét kötekedő az, aki mást mer mondani...
Egyébként tetszik-nem tetszik az ízlések márpedig különbözőek,így a vélemények is.
Nekem van ilyenem és bocsi, de én nagy hőségben ebben szoktam piacra rohangálni. (pedig nem "divatbemutatózok")
Nincs bajom a szolid ruhákkal, de nekem ez futkározós ruha és messze nem az elegáns kategória. Se az anyaga, se a szabása nem az.
Ha már írod, hogy visszafogott vagy, szűk családi esküvő lesz elegáns helyen, én inkább ilyet tudnék elképzelni:
de nyilván te tudod, hogy mi a stílusod és mi tetszik neked, csak akkor nem kell megsértődni, ha valaki máshogy látja a dolgokat.
Az alja szép, de a teteje miatt tényleg utcai ruhának tűnik.
Keress olyasmit, ami ugyanilyen "sima" aljú (empire), viszont a felsőrésze... esküvősebb.
Én épp ilyen szoknyarészűt szeretnék (egyszerű, kényelmes, és hozzám illő), viszont kis csavarral, ami ünnepélyesebbé teszi pl. hullám benne, vagy a pántja rafinált, esetleg kis ujjal...
16 xsodaszep ruhat linkelt
Kerdezo vegre valaki nem kelet EU habcsokos ruhat akar hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!