Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lenne ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne ez a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jan. 28. 10:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szép. Egy szolid esküvőhöz illő.
2016. jan. 28. 10:24
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szép, de talán egy kicsit túl szolid. De egy kis létszámú esküvőre tökéletes.
2016. jan. 28. 10:32
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlót szeretnék, csak kicsit más felső résszel

Abroncs nélkülit :)

Alapból ilyen szolid személy vagyok, nem tudom elképzelni magamon a hatalmas abroncsos szoknyákat.

2016. jan. 28. 10:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyezek, szerintem is nagyon szép :)

Én egy kis létszámú, családias hangulatú esküvőhöz tudnám leginkább elképzelni :)

2016. jan. 28. 10:54
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem esküvői ruhának való kivéve ha tengerparton lesz az esküvő...

Amugy utcán nem egy ilyen ruhába levő nőt látok és gondolom nem menyasszony egyik se :)

Ez csak az én véleményem....

Ha spórolni szeretnél, ne a ruhán mert olyan kiábrándító tud lenni, olyankor mindenki téged figyel meg a ruhádat.... Ha szolidat szeretnél válassz szolid esküvői ruhát ne utcait

2016. jan. 28. 10:55
 6/19 A kérdező kommentje:
kis létszámú esküvőt szeretnénk, utána csak egy ebéddel, szerintem ez a ruha pont alkalomhoz illő, abroncsos ruhát nem szeretnék, alacsony is vagyok meg inkább elegánsabb esküvő lesz, mint mulatozós
2016. jan. 28. 11:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, és a vázolt programhoz meg is felel.
2016. jan. 28. 11:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szép ez a ruha, és ha Neked tetszik, másnak nincs beleszólása. A programhoz is megfelel.

Nekem személy szerint kissé túl "puritán" egy esküvői ruhához, olyan szép nyári ruha, semmi több. Nagyon szépeket lehet találni abban a stílusban is, amiben te keresgélsz szerintem, néztem neked egy párat. ;)

Elvileg egyszer van esküvőd, ne foszd meg magad egy különleges, szép ruhától, még ha nem is azért esküdik az ember lánya. ;)

[link]

[link]

[link]

Néhány különlegesen szép ruha, különböző stílusban próbáltam, hogy próbáljam érzékeltetni, hogy milyenek is vannak- az utolsónál már túlzás a fátyol, de nagyon elbűvölő a csipke a felsőrészen, azt hiszem, valami ilyesmit el tudnék fogadni saját magamnak is, egy szolidabb esküvőre.

2016. jan. 28. 11:47
 9/19 A kérdező kommentje:

Egyszerű, de szép ruha, pont illik a személyiségemhez. Tényleg szép amiket linkeltél, de nem szeretnék a tipikus normákhoz igazodni, nem azért mert az unalmas lenne, de számomra nem lenne emlékezetes egy olyan esküvő ami pont olyan, mint a többi, még akkor sem ha ez az én esküvőm, különlegeset szeretnék, olyat ami egyszerű, de egyáltalán nem szokványos.

Amúgy ha ez számít a ruha háta teljesen kivágott V alakban, így talán nem olyan "egyszerű" és megszokott. Köszönök minden választ.

2016. jan. 28. 13:23
 10/19 anonim ***** válasza:
57%

"Nem szeretnék a tipikus normákhoz igazodni". Hát.. Amit linkeltél,nemhogy tipikus,de már-már sztereotipikus,már bocs!

Jól írta valaki,nyáron minden második nő ilyenben flangál. Talán tavaly nyáron mintha a h&m-ben is láttam volna ugyanilyet. Van akinek a nagy ruha nem álma,konkrétan nekem sem,de ne akard már beállítani,te micsoda extraordinary jellem vagy,és hát jaj ez a ruha... Mert a hozzászólások jó részéből kitűnik: egy tucatruha.

2016. jan. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!