Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez lenne a menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a menyasszonyi ruha elképzelésem, de vajon júliusig elkészülne e?

Figyelt kérdés

[link]

Varratni szeretném mindenképp.

2016. jan. 19. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha elegendő személy dolgozik rajta, akkor biztosan. Kérdés, hogy hol csinálják meg ilyenre.
2016. jan. 19. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Ne haragudj, de ez a ruha egyszerűen ocsmány.
2016. jan. 19. 13:27
 3/8 A kérdező kommentje:
2: Nem ez volt a kérdés,szövegérzelmezéssel látom gondjaid vannak, de gondolom,hogy most jobban érzed magad,-ha már más örömed nincs -, hogy ezt most benyögted. :)
2016. jan. 19. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Kérdező!

Tirpákok mindig is voltak és lesznek is, aki "nagggyon intelligensen" ideböfögi a véleményét,ami a lőtéri kutyát nem érdekel,hiszen nem is ez volt a kérdés. Megnézném az ocsmány fejét a kettesnek,ha már egy külföldi designerruhát leocsmányoz.

Azt tapasztaltam,hogy az ilyen megkeseredettek a béka se..e alatt nincsenek,az életben semmit sem értek el,egyetlen célja,hogy más örömét elvegye,ezért ne is törődj vele! :D

Kérdésre válaszolva: átlag varrónő ilyet nem csinál, már már jelmeztervezői ismereteket kíván. Tervezőt keress,van bőven belőlük itthon is, kérj tőlük véleményt,árajánlatot.

Sok boldogságot,szerintem a ruha gyönyörű! ;)

2016. jan. 19. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Uhhhhh ez brutálisan sok anyag. Simán megvarrják addig, nem ez a kérdés, hanem, hogy vállalják-e? Sürgősen keress varrónőt és készülj fel, hogy nagyon drága lesz.

De júliusig simán megvarrják, azzal nem lesz gond :)

2016. jan. 19. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

én egy olyan szalonban dolgozom ahol egyedi tervezésű menyasszonyi ruhákat készítünk. Ez egy igencsak munkás darab, sok benne a kézzel készített részlet.

érdemes több helyre elmenned megkérdezni, viszont számíts arra hogy elég húzós árajánlatokat fogsz kapni.

elképzelhető hogy megcsinálják.

Ha esetleg további kérdésed lenne akkor szívesen válaszolok.

21/N

2016. jan. 23. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem egy hű de nagy munka ez azért. A szabása elég egyszerű. A mintázat pedig gépi hímzés. Ezt én kézzel kihímezném 2 hónap alatt, de géppel végképp nem téma.

Amúgy kettest nem kellene annyira lehordani, szíve joga véleményt mondani...

2016. jan. 27. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó: hát a te munkádból sem kérnék,látszik nagyon értesz hozzá...

Ez nem hímzés hanem felvarrt csipke motívumok,látszik,hogy domború.

Nem a ruháról kérdeztem véleményt,gondolom olvasni tudsz. Ettől eltekintve a véleménnyilvánítás milyensége a 2. szegénységi bizonyítványa,és hát te sem lehetsz valami nagy jellem,ha így védelmedbe veszed...

Gépi hímzés:D. Vegyél fel szemüveget!

2016. jan. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!