Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruha rendelés külföldről?
Köszönöm a válaszokat!
Visszakerestem pár ilyen kérdést, tényleg nagyon megoszlanak a vélemények. Nekem egy ismerősöm rendelt eddig így, nála minden rendben volt, gyönyörű ruhát kapott, pont olyat,mint amilyen a képen volt. Varrónő szépen ráigazította, és még így is kb harmadáron megúszta, mintha itthon kölcsönzött volna. De ez egy eset volt, így szívesen olvastam volna még személyes tapasztalatokat.
Nehéz ügy mert a többség nem látja a különbséget a rosszabb minőségű kínai gagyi és a minőségi és szépen összerakott/megvarrt ruha között és simán rámondják arra is, hogy "ugyanaz" amin még képen is látszik, hogy baromi távol áll tőle. Egyébként valószínűleg meg lehet úszni kevesebből, de az Aliexpressnél relative sok volt a visszaélés (pénzért osztogatták a feedbacket meg hasonlók) ezért abban annyira nem bíznék, de ettől még lehet szerencséd.
A lényeg: csodák nincsenek, ha valami a töredékébe kerül akkor annak megvannak a hátrányai (legfeljebb neked ezek nem számítanak, vagy észre sem veszed Őket, de ez nem biztos).Olyan eladót keress aki valódi és saját maga által készített képpel hirdeti az adott ruhát, így csökkentheted a kockázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!