Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a ruhák igénytelen, műanyag anyagúak?
1: Szép a felső része, de az alja, JÚJ!
2: Igényes, divatos és elegáns. Felvenném!!!
3: Csak a derék alatti rész tetszik.
Egyik sem igénytelen, csak nem mindenkinek áll jól.
Többségük anyaga organza,ami egy Versace-nél is fényes lenne,főleg miután a vaku rátesz egy lapáttal.
De én a hasonszörű magadfajta nagggggyon igényeseknél azt nem értem,hogy a "nagy igényességeddel" akkor miért alkupiacon,meg vaterán vásárolsz,miért is nem előkelő divatházakban.
Ja,hogy legyen igényes meg ócsó is... Hát a kettő együtt nem fog összejönni csillagom!
5-ös honnan vannak ilyen előítéleteid? Azért mert feltettem egy kérdést nem következik belőle, hogy én innen vásárolok. Sőt, de ezt inkább nem fejtem ki, mert fölösleges a magadfajtának, aki kapásból fröcsög. Igen, igényes vagyok, ezt vállalom és meg is fizetem, de fölösleges magyarázkodnom.
Beszélgettünk az ilyen ruhákról és mások véleménye is érdekelt, ennyi a mögöttes szándékom a kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!