Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig nyári esküvőt szerettem, de végül októberi lesz. Kicsit szomorú vagyok emiatt, érvelnétek nekem az őszi mellett?
Rettegek, hogy hideg lesz, ráadásul az eső is esni fog, szürke minden...
Szüleimnek is ősszel volt, szörnyű hangulata van azesernyős képeknek.
Jahj, annyira szeretem a nyári lagzik hangulatát. :(
Szerintem az esküvőre koncentrálj, ne pedig az időjárásra. Ez egy csodálatos és szimbolikus esemény, amikor megpecsételitek a szerelmeteket a pároddal.
Esetleg nézegess képeket őszi esküvőkről, mert nagyon szép képeket lehet csinálni a sok lehullott falevél között. :)
Én akár télen is hozzámennék a páromhoz, ha végre megtehetnénk, pedig nagyon fázós vagyok :DDD
Én nagyon szépnek tartom az őszi, tavaszi, téli esküvőket. Csak a nyáritól rettegek, a tikkasztó melegtől :)
Érvek az őszi esküvő mellett:
- októberben még nincs hideg (sok esetben 15-20 fok közötti, kellemes napos idő van), de túl meleg sincs, nem folyik rólad a víz
- még elég napfény van, a napok nem túl rövidek még
- a hulló levelektől gyönyörű színekben pompázik minden, olyan meleg, barátságos hangulatot áraszt
- gyönyörű kinti képeket is lehet készíteni, és bent is remekül lehet élvezni a természetet, de még a teraszthoz, télikertes helyiséghez is jó idő van sok esetben
- nincs az a probléma, mint nyáron, hogy 40 fokban az embernek enni sincs kedve csak valami hideget inni: a vendégek kellemesen, jól érzik magukat, tudnak enni, inni
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok-sok képet, választ! :)
Komolyan mondom, sikerült átbillentenetek arra az álláspontra, hogy már nem is szeretnék nyári lagzit, mert így tényleg könnyebb egy piit "különlegesebb" lagzit összehozni. :)))
Én hiába kerestem őszi lagzis képeket, nem sokat találtam, de nagyon tetszenek a dekoros képek is, meg az esőben fotózottak is. :)
A "vigyél haza" tökök is nagyon jópofák. :D Meg tényleg mázlitok volt az időjárással, nagyon szép időt fogtatok ki és dekoráció is tök jól néz ki. :)
Aki a ruhát kérdezte: nincs még, de szeretnék a nyárinál maradni, ha nagyon hűvös lesz, inkább veszek fel hozz valami kis kardigánt vagy akármit, de köszönöm, hogy írtál.
Tényleg hálás vagyok mindenkinek, este mutatom is a képeket a vőlegényemnek is, az apukája úgyis nagy töktermesztő! :))
Az enyém novemberben lett volna, kevés időjárásilag alkalmatlanabbat lehet elképzelni, nem? :) A napon, amikor lett volna (el kellett halasztanunk, mert előtte 3 héttel halt meg közeli hozzátartozó) végig szemetelt az eső, köd volt, és pont aznap meg is jött a menstruációm (mikor még az időpontot terveztük, akkor közelében sem volt a ciklusom).
Ehhez képest január 9-én, amikor esküdtünk végül, úgy kezdődött a nap, ha emlékszel, hogy lépni nem lehetett a hóra-jégre ráfagyott ónos esőtől, egész nap szintén esett, hideg volt. De mi jól éreztük magunkat. :) A vőlegényem - ifjú férjem - ölben vitt be a kocsitól az étterem ajtajáig, hogy ne piszkolódjon össze a ruhám alja, itthon ugyanúgy hozott át a küszöbön. :D Az önkormányzatnál a házasságkötő teremben jó meleg volt, kértünk gyertyaszertartást és vittünk hozzá külön extra faragott gyertyákat, volt szülőköszöntő, koccintás, csokordobás, fotózás, aztán mentünk az étterembe, ahol szintén jó meleg volt, jól éreztük magunkat, táncoltunk, beszélgettünk. Csak annyi volt a különbség, hogy nem mehettünk ki a szabadba ugyanezeket csinálni. Ami meg a kreatív fotózást illeti, azt a nászút után külön napon oldottuk meg egy kastélyban, és valahogy nem sírok a fűben ülős menyasszonyi képekért sem. :) Amúgy októberben, ha olyan lesz mint a tavalyi, még nyugodtan csinálhattok akár kint fűben vagy avarban ülős képeket is. Az őszi színek mellett jól mutat a fehér ruha, és különlegesebb képek lesznek, mint a szokványos nyáriak. ;)
Köszönöm, meggyőztetek, hogy teljesen lényegtelen dolog az évszak és a hónap. :))
Sok boldogságot nektek! :)
Sziasztok! :)
Osszahazasodtunk 5-en, igy vegul novemberi lagzink lett. Az idojaras nem volt a legjobb, de legalabb csak a vegen esett, meg a fotozason, de csinaltunk gunicsizmas kepeket. :)))
A dekor oszi volt, a meghivo, meg minden. Mindenkinek nayon teszett. :)))
Mi is imadtuk az egeszet, nem bantuk meg meg az idojaras ellenere sem, es ha lehetne meg egy lagzink (kozosen :))), az is oszi lenne. :)))
Koszonom a sok a kepet, meg biztatast meg egyszer! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!