Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindig nyári esküvőt szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nyári esküvőt szerettem, de végül októberi lesz. Kicsit szomorú vagyok emiatt, érvelnétek nekem az őszi mellett?

Figyelt kérdés

Rettegek, hogy hideg lesz, ráadásul az eső is esni fog, szürke minden...

Szüleimnek is ősszel volt, szörnyű hangulata van azesernyős képeknek.

Jahj, annyira szeretem a nyári lagzik hangulatát. :(

2016. jan. 27. 08:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
de ugye hogy a naptejes dolog is jo? nem veletlen dolgozok egy marketing osztalyon
2016. jan. 27. 09:01
 12/36 anonim ***** válasza:
Októberben nincs még olyan hideg.
2016. jan. 27. 09:05
 13/36 anonim ***** válasza:
de mar nem olyan eros a nap hogy naptejet kelljen hasznalni
2016. jan. 27. 09:06
 14/36 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon jó érv, végül is elég drága a naptej, meg csak a nyűg van vele, kiizzadja az ember, foltos lesz tőle a ruha, büdös, stb... tényleg nagy szerencse, hogy megússzuk ezt a macerát. :D :)))

Hú, a must nagyon jó ötlet! :)

Nem tudom, megengedi-e bevinni az étterem, majd rákérdezünk.

Köszönöm a válaszokat. :)

2016. jan. 27. 09:07
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
hat ja 50+ os aztan van vagy 10 ezer xd amugy en a felkaromat ida adnam mar azert ha az a lany aki tetszik szoba allna velem... hat meg ha a felesegem lehetne... na de ilyen az elet:(
2016. jan. 27. 09:08
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Még októberben is lehet nagyon jó idő, de legalább megfőni nem fogtok. :-)
2016. jan. 27. 09:11
 17/36 A kérdező kommentje:

Anno hozzám sem szólt az a srác 1 év után se, akiért én már egy éve sírtam...aztán találkoztunk a párommal. Most meg 28 hónappal később azon szomorkodok, hogy őszi lagzi lesz... :)

Ne lógasd az orrod, biztos megtalálod te is igazit. :)

2016. jan. 27. 09:18
 18/36 A kérdező kommentje:

Tényleg gyönyörű az ősz, ha süt a nap. :)

Csak most ettől a trutyis időtől kicsit megijedtem. De összességében már nem látom olyan borúsan :)) az őszi lagzit, köszi a kedves szavakat! :)

2016. jan. 27. 09:20
 19/36 anonim ***** válasza:
Ruhád van már? Én kifejezetten hosszú ujjú,hidegebb alkalmakra való mennyasszonyi ruha kollekció tervezésén gondolkodom most. Ha gondolod keress meg,ha nincs még máshol konkretizálva a ruhád.
2016. jan. 27. 09:31
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, nyomós érv az is, hogy a tipikus esküvői időszakon kívül eső lagzi több ponton olcsóbb lehet, mint a nyári.
2016. jan. 27. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!