Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig nyári esküvőt szerettem, de végül októberi lesz. Kicsit szomorú vagyok emiatt, érvelnétek nekem az őszi mellett?
Rettegek, hogy hideg lesz, ráadásul az eső is esni fog, szürke minden...
Szüleimnek is ősszel volt, szörnyű hangulata van azesernyős képeknek.
Jahj, annyira szeretem a nyári lagzik hangulatát. :(
Idén októberben szerintem jó idő volt,és nagyon szépek voltak a vörös meg sárga levelek :)
Ráadásul nyáron is lehet kiszámíthatatlan időjárás,lehet egy nagyon nagy vihar pont akkor,vagy kánikula. Én nem örülnék,ha sorban dőlnének ki a vendégek a melegtől...
Mondjuk én elfogult vagyok,imádom az őszt :)
Hát igen, ez is egy nézőpont. :D
Csak biztos mindenki fejében ott van már gyerekkora óta az "álomesküvő".
Amúgy az ősz a kedvenc évszakom, de nekem a lagzi valahogy nem jön össze az ősszel. :-/
Ha jó fotóst választotok ősszel gyönyörű képeket lehet készíteni a szabadban. Ha egy komolyabb esküvői ruhát választasz akkor értékelni is fogod, hogy nem lesz annyira meleg....
37F
Nekem nincs semmi álmom az esküvővel kapcsolatban :)
Biztosan szép lesz a Tiéd :)
Végül is a zenekar, vőfély, fotós miatt mondtunk le a nyáriról.
Ugye ilyenkor már eléggé be vannak táblázva, nem volt olyan időpont, ami akár valamelyik 2-nek is jó lett volna.
Viszont szeretnénk elkezdeni próbálkozni szeptemberben a babával, így nem akartjuk 2017-re halasztani.
Köszönöm a válaszokat, igaz, nyáron is jöhet a zuhé, és ősszel is lehet gyönyörű napos ido. :)
Érveket akarsz?
1. Gondolj az elmúlt pàr év időjàrásàra. 20 fok októberben, verőfényes napsütés.
2. Simàn lehet kinn tartani az esküvőt az előbbi szempont alapjàn, még a fű is zöld.
3. Az ősz színei gyönyörűek, lehet az esküvő alapszíne a piros és a sàrga,igy ezen sem kell agyalni.
4. Ha a lila a kedvenc színed, az is tökély megoldàs, mivel a "lila őszi szín".
5. Adva van a dekoráció. Tök, szőlőfürtök, alma, falevelek.
6. Nagyjàból ekkor van szüret, igy akàr musttal is lehet kínàlni a vendégeket (legyen extra papír a wc-ben).
7. Lehetnek olyan különlegesebb ételek, amik jobban mutatnak az őszi lagzin, mint egy tavaszin. Pl tökös ételek, vagy az a szirupos vagy milyen alma (mint az amerikai filmekben).
8. Tuti senki sem kap napszúrást.
9. Ha a hó végén van, és szeretitek a halloweent, akkor lehet olyan a dekoráció, illetve az ételek is.
9+1. Nincs főszezon, könnyebb helyet,időpontot talàlni/foglalni.
9+2. Egy jó fotós gyönyörű képeket fog csinàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!