Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mindig nyári esküvőt szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nyári esküvőt szerettem, de végül októberi lesz. Kicsit szomorú vagyok emiatt, érvelnétek nekem az őszi mellett?

Figyelt kérdés

Rettegek, hogy hideg lesz, ráadásul az eső is esni fog, szürke minden...

Szüleimnek is ősszel volt, szörnyű hangulata van azesernyős képeknek.

Jahj, annyira szeretem a nyári lagzik hangulatát. :(

2016. jan. 27. 08:40
1 2 3 4
 21/36 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én egész nyáron lagzikat vezényeltem le (teremdíszítés, ülésrend, menüsor, szervezések zenész, násznép + konyhai kisegítés)

És igazából nyáron vagy olyan meleg volt, hogy meghaltál a melegtől még úgy délután 4-5 körül is. Vagy olyan hideg, esős volt, mintha november lenne.

Ellenben akik kicsúsztak helyhiány miatt szeptember-november elejére, azok kellemes 20-25 fokba, lágy szellőbe és napsütésbe esküdtek. Klíma szempontjából az volt a legjobb, és a nyári hangulat sem lett oda.

Szóval kár előre rettegni, mert lehet augusztus közepén is 12 fokos zivataros lagzi (ami nagyobb gáz, mert senki nem hoz magával téli kabátot) illetve lehet ősszel is vénasszonyok nyara.

Sőt az őszi lagzik általában olcsóbbak is mivel kiesik a szezonból. Könnyebb időpontot találni.

2016. jan. 27. 10:07
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem meg mindig az őszi esküvő volt az álmom, egész pontosan az indián nyárban kimondott boldogító igen. :) Ehhez képest június elején lesz, és ha nagyon úgy néz ki, hogy addigra pocakos is leszek. :( De azért örülünk neki, csak nem gondoltuk, hogy elsőre összejön. :)

2016. jan. 27. 10:18
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron a meleget nem lehet kiszámolni, illetve az esőt sem. Sőt, még a hideget sem annyira, volt már július végén 20 fok.

Októberi esküvőnk volt, nagyon szép fotókat lehet készíteni őszi háttérrel, a nap sem tűz, nem kell megvárni, hogy alacsonyabban legyen a nap a fotózáshoz. Nekünk nem lehetett tudni, hogy aznap lesz-e eső, vagy sem, úgy volt, hogy lesz, én szóltam, akinek tudtam, hogy az ernyőt nehogy otthon hagyják. Végül nem esett, de a két koszorúslányomból az egyik hozott egy tök jó színű ernyőt, így beálltunk alá hárman, és szerintem ezt el fogjuk játszani mindhármunk esküvőjén is majd :)

Egyébként egy jó fotós nagyon hangulatos képeket tud készíteni esőben.

[link]

[link]

Amire fel kell készülni, az tényleg az időjárás. Nekünk október elején volt, de pont jött egy lehűlés, és hiába mondtam, hogy öltözzenek fel rendesen, a koszrúslányaim rövid ruhában jöttek (nem volt külön koszorúslányruha, abban jöttek, amiben akartak). Esetleg ha nálatok lesz, érdemes erre gondolni, hogy hosszú legyen a ruha és legyen hozzá valami boleró vagy stóla.

A templomban hideg volt, érdemes a fűtésnek utánakérdezni, mert ez pont az az időszak, amikor vagy befűtenek már, vagy nem. Én meg sajnos hiába szóltam mindenkinek, hogy öltözzenek be jól. Szerencsére az étteremben kellemes volt a hőmérséklet.

Az egyik barátnőm esküvőjén volt vagy 40 fok, sajnáltam szegényt, szerintem megfőtt a ruhában, és a lagzi helyszínén is izzadt mindenki.

Az időjárást sosem lehet kiszámolni teljesen. A polgárink előbb volt fél évvel bizonyos okokból márciusban, és gyönyörű idő volt, 20 fok, még kabát sem kellett, rövid, fehér nyári ruhában voltam.

Szerintem koncentrálj a lényegre, hogy mi a fontos igazán, amit meg lehet, gondolj át előre, és védd ki, ne az aggódásra pazarold az energiád, hanem tegyél meg mindent, hogy adott körülmények között a lehető legjobban sikerüljön. Ezt ugyanúgy meg kell tenni egy nyári esküvőn is:)

2016. jan. 27. 10:20
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is lehet szuper esküvőd ősszel!

Esetleg ha a fotóssal meg tudod beszélni a kreatív képeket csinálhatjátok augusztus szeptemberbe is, persze ha addigra meg lesz a ruhád :)

Egy két ötlet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jan. 27. 10:43
 25/36 anonim ***** válasza:
16%
Októbertől ne nagyon várj mást, mint hideget, esőt, szürkeséget. Nem tudok neked érvelni, semmiképp se szerveztem volna ilyen későre az esküvőmet. Szeptemberi esküvőn már jártam, hideg volt, esett.
2016. jan. 27. 12:05
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

A miénk október első hétvégéjén volt, szerencsénk volt az időjárással, íme pár kép:

[link]

A többi még nem készült el de már nagyon várjuk.

Amúgy az esőre mindig ezt szoktam válaszolni:

[link]

Jó móka az őszi esküvő, semmit nem csinálnék másképp! :)

2016. jan. 27. 12:07
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi pedig pont a nyarat zártuk ki elsőre. Vagy tavasz vagy ősz. Maradt a tavasz, mert már nem tudtunk többet várni és én is nagyon szeretem amikor éled a természet. :) Most hogy benne vagyunk a szervezésben sokkal könnyebb mindent elintézni, mert a szolgáltatók sincsenek leterhelve még. Mondhatni válogathatunk kedvünkre. Őszintén én nem akartam izzadt menyasszony lenni. Inkább felveszek egy kis kabátot még kintre, mint a 40 fokban ájuldozzunk a hőségtől. Abban a melegben volt szerencsém ruhát próbálni, annyi elég is volt a menyasszonyi ruha viseléséből. Na segített? :D
2016. jan. 27. 12:19
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

26-os, gyönyörűk a képek, a ruhád pedig eszméletlenül szép, imádom. jó kis lagzi lehetett a képek alapján, sok boldogságot nektek :)

kérdező, rengeteg őszi esküvőn voltam, pl tavaly is egy októberin, szuper idő volt, sütött a nap, 25 fok meleg, azelőtt évben egy szeptember végin, ugyancsak szikrázó napsütés, kellemes meleg, eső még egyik alkalomkor sem volt, ellenben nyárin...40 fok, mindenki sorra dőlt ki, plusz nem egyszer volt eső.

Előre is sok boldogságot nektek :)

2016. jan. 27. 13:03
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
#28: Én a férj vagyok, de köszönöm! :)
2016. jan. 27. 13:55
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

A férjem már hozzászólt. :D <3 A mienk októberben volt, én imádtam!! A férjem nyáron az esküvőszezon miatt nem ért rá esküdni, ezért lett a választás az október.

Minden évszakban lehet esküvőket tartani. Nekem sokszor az az érzésem, hogy sok ruhát nem erre az éghajlatra terveztek, kibírhatatlan a nyári melegekben.

Ha őszi lesz az esküvő, akkor gyúrj rá erre a stílussal: lehetnek tökök a díszítésben (olcsó, feldobja az egészet), vagy szőlő, szőlőlevelek, lehetnek kis lámpások, a welcome drink lehet must, vagy lehet forraltbor, ha hidegebb az időjárás.

Nálunk a vacsora után volt sült tök, cimkézett alma és körte, a díszítésbe került tökökre pedig kis cimke került, hogy vigyék haza a vendégek és süssék ki a lakodalom után. Nem szeretem a sült gesztenyét, de akár az is lehetett volna, vagy kis desszertbár karamellizált mandulával/mogyoróval. Ez ilyen kis apróságok emlékezetesek és sokat dobnak egy esküvőn.

Különleges hangulatot tudsz adni az egésznek, szerintem ne hagyd ki.

28-as, köszönöm, nagyon kedves vagy. :)

2016. jan. 27. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!