Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha totál nem várom az esküvőmet? 29F
Szerintem igyál két felest,és jobb kedvvel fogysz hozzáállni a szervezésnek.
Viccet félre: anno nálunk is inkább én szerveztem,a férjem nem nagyon szólt bele semmibe.
Anyósom segített több mindenben.Ez amolyan lányos dolog.
Ha szereted a lányt,akkor hagyd hogy minden olyan legyen,amilyet szeretne.
Persze ha be szeretne vonni,kikéri a véleményed,akkor vállalj be pár dolgot.
De alapban szerintem ő fogja eldönteni,hogy milyen virág,milyen torta,milyen ruha...
Remélem tudtam segíteni... beszéld meg vele,hogy kicsit félsz,hogy minden jól alakuljon.
Hidd el,ő is biztos parázik.. :)
Hát erről tudnék mesélni.......
Azt szoktam javasolni, hogy ilyenkor gondolj a legénybúcsúdra(feltéve hogy rendes haverjaid vannak) és mindjárt jobb kedved lesz. Ha tényleg jól toljátok az esküvő után fogsz úgyis kijózanodni!!!!
A másnaposok című film sem azért lett Bestseller mert olyan különlegesen jó alkotás lenne, hanem azért mert mondanivalója van, nem is kevés.
37F
Az első és legfontosabb hogy nyugodj meg, én is esküvőszervezésbe vagyok, ezért tudom mennyi stresszel jár ez az egész.
vedd kicsit lazábban a dolgokat.
Mindenki a tökéletesre törekszik, de az úgy sem lesz :)
Inkább vedd kicsit poénra a dolgokat, mert ha tudsz nevetni az esetleges bakikon akkor sokkal jobban fogod élvezni.
Én már voltam olyan esküvőn ahol a pap megkérdezte a menyasszonyt hogy feleségül veszi e a vőlegényt.
Mindenki annyira nevetett, a menyasszony kicsit felkapta a vizet, de utána ő is viccesnek tartotta mert rájött hogy ez tutira megmarad az egész családba, és vicces sztori lesz belőle.
Szóval nyugi, minden meg lesz időbe.
Próbáld meg élvezni magát a szervezést, és kicsit lazábban venni az egészet.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!