Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak ha totál nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha totál nem várom az esküvőmet? 29F

Figyelt kérdés
Most nyáron lesz, de már most sok az idegeskedés, úgy hogy a szervezésbe ugyanúgy segít az asszony, sőt ő többet szervez. A fő bajom, hogy sok olyan olvasni hogy a vőlegény nem is élvezi az esküvőt mert csak idegeskedik hogy milyen rendben legyen.
2016. jan. 22. 11:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Szerintem igyál két felest,és jobb kedvvel fogysz hozzáállni a szervezésnek.

Viccet félre: anno nálunk is inkább én szerveztem,a férjem nem nagyon szólt bele semmibe.

Anyósom segített több mindenben.Ez amolyan lányos dolog.

Ha szereted a lányt,akkor hagyd hogy minden olyan legyen,amilyet szeretne.

Persze ha be szeretne vonni,kikéri a véleményed,akkor vállalj be pár dolgot.

De alapban szerintem ő fogja eldönteni,hogy milyen virág,milyen torta,milyen ruha...

Remélem tudtam segíteni... beszéld meg vele,hogy kicsit félsz,hogy minden jól alakuljon.

Hidd el,ő is biztos parázik.. :)

2016. jan. 22. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Menjél el remetének az erdőbe. :D
2016. jan. 22. 12:10
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Csináljátok mega polgárit jóval előbb titokban, és akkor lemegy a stressz:) Nekünk tök jó volt így.
2016. jan. 22. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Hát erről tudnék mesélni.......

Azt szoktam javasolni, hogy ilyenkor gondolj a legénybúcsúdra(feltéve hogy rendes haverjaid vannak) és mindjárt jobb kedved lesz. Ha tényleg jól toljátok az esküvő után fogsz úgyis kijózanodni!!!!

A másnaposok című film sem azért lett Bestseller mert olyan különlegesen jó alkotás lenne, hanem azért mert mondanivalója van, nem is kevés.

37F

2016. jan. 22. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3-as neked még annyi humorod sincs, mint nekem. Amúgy ha ennyire megy az általánosítás, hogy ebben az országban minden nő megcsalja a hűséges férjét, a házasság rabiga, a gyerek meg úgyis másé lesz, tényleg miért nem maradtok egyedül??? Jobb lenne a világnak.
2016. jan. 22. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
+ egy igénytelen bunkó, lpári film. Va könyv is? Remélem az vállalhatóbb, mint a film sekélyes humora.
2016. jan. 22. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a menyasszonyok szoktak azon parázni, hogy minden jó legyen... Nálunk én szerveztem az egészet és imádtam minden percét! A férjem semmiben sem vett részt, csak amihez ő is kellett. De nem is vergődtem többet azon, hogy minden rendben menjen, mint amennyi egészséges lenne. S láss csodát...az év lagzija volt a miénk, és minden a lehető legjobban sikerült, az időjárástól kezdve, az ételeken át, a programokig, hangulatig... Ennek nem arról kéne szólnia, hogy még egy stresszel többnek tegye ki magát az ember! Évezd, élvezzétek a szervezést, a készülődést és majd magát az esküvőt! Többet egyikben sem lesz részetek.....
2016. jan. 22. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk az egészben nem az a lényeg, hogy jaaaj hogy fog sikerülni a lagzi, meg biztos, hogy korallszínű lesz a torta...hanem azt kellene várni, hogy elveszed életed párját. Ha ezt nem érted, nem érzed, akkor felesleges ezt magyarázni...tényleg az ilyenek jobb , ha agglegények maradnak. Meg az az érdekes válaszoló is, aki szerint a legjobb rész, amikor a legénybúcsún jól megcsalja a leendő feleségét. Azt nem értem, hogy akkor minek vesztek el bárkit, ha ekkora nyűg? Ja, hogy legyen olyan hülye, aki ingyen mos meg főz rátok. De szerintem jobban megérné, ha fizetnétek pár ezer forintot egy bejárónőnek, és aztán k...rhatnátok össze-vissza, nem?
2016. jan. 23. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Az első és legfontosabb hogy nyugodj meg, én is esküvőszervezésbe vagyok, ezért tudom mennyi stresszel jár ez az egész.

vedd kicsit lazábban a dolgokat.

Mindenki a tökéletesre törekszik, de az úgy sem lesz :)

Inkább vedd kicsit poénra a dolgokat, mert ha tudsz nevetni az esetleges bakikon akkor sokkal jobban fogod élvezni.

Én már voltam olyan esküvőn ahol a pap megkérdezte a menyasszonyt hogy feleségül veszi e a vőlegényt.

Mindenki annyira nevetett, a menyasszony kicsit felkapta a vizet, de utána ő is viccesnek tartotta mert rájött hogy ez tutira megmarad az egész családba, és vicces sztori lesz belőle.

Szóval nyugi, minden meg lesz időbe.

Próbáld meg élvezni magát a szervezést, és kicsit lazábban venni az egészet.

21/N

2016. jan. 23. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Nektek is írt a Kérdező?
2016. jan. 23. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!