Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek nem volt menyecskeruhá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nem volt menyecskeruhájuk: Átöltöztetek éjfélkor?

Figyelt kérdés
Vagy egész éjjel a menyasszonyi ruhát viseltétek?
2016. jan. 18. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Csináld úgy, ahogy szeretnéd és praktikus! Ha kényelmes a menyasszonyi ruhád, maradhatsz akár végig abban, de!

-számolj azzal hogy a buli hevében, Pláne ha nagyszoknyás, baja lehet. Nem csak arról van szó, hogy besározódik, rálépnek, de leönthetik, elszakíthatják. Nekem két fehér ruhám volt, egy a szertartásra+fotózásra, egy a vacsorára+táncra, az utóbbi könnyebb volt, viszont a menyasszony rablás közben elszakította a kissé kapatos haver...Ha kölcsönzöd, kérdezz rá, mi történne akkor, ha véletlenül ez lenne.

-voltam olyan esküvőn ahol a menyasszony egy elegáns és bájos koktélruhába öltözött át, még eredetibb is, mint a klasszikus menyecskeruha.

Ha nem terveztek hajnalig tartó dáridót, és nem kényelmetlen a menyasszonyi ruhád, lehetsz végig abban. ;) ha ez nem áll fenn, akkor én váltanék ruhát.

2016. jan. 19. 07:54
 2/2 Melody0529 ***** válasza:

Én megmondtam a zuramnak, hogy nem szeretnék átöltözni, ha már egyszer van egy ilyen csodaszép ruhám, amit csak egyszer vehetek fel, legalább hadd élvezzem ki :D

Nekünk februárban lesz az esküvőnk. Mi megvettük a ruhámat, nem kölcsönzős. Nem tervezzük hajnali hatig, inkább olyan éjfél-max 2óráig (hacsak, a nép nem igényli tovább), úgyhogy szinte értelme sem lenne átöltözni amúgy se... :)

2016. jan. 20. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!