Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felkinalnak az orok eletet nektek de csak azon az aron
hogy a jelenlegi parotokkal elhettek mindig, akkor mit
valaszolnatok?
Háát ha azzal lehetnék akit szeretek akkor jó de mivel nincs pasim mert elhagyott akkor inkább már most h.......!
2010. márc. 27. 00:38
azt válaszolnám,hogy : kösz,de NEM.
A párommal nincs semmi gond,vele kibírnám akármeddig, de az örök életre nem vágyom. Nem akarnám látni,hogy minden ismerősöm, barátom, mindenki akit szeretek meghal, én (mi) meg nem. Meg amúgy se vonzz valahogy. Az az élet rendje,hogy megszületünk, éldegélünk, meghalunk.
Még nincs gyerekem, de nagyon szeretnék, és értem azokat a hozzászólókat,akik írták hogy a gyerekük miatt nem - teljesen jogosnak tartom.
2010. márc. 27. 00:43
Elfogadnám, miért ne? Furcsa kérdés, mi szól ellene? Ha elvagyunk, minden jó, ha otthagyom elmúlik az örök élet? Hát akkor sem vesztek semmit, csak minden ismét "normális" lesz.
2010. márc. 27. 00:47
Én választanám az örök életet vele,de abban hogy ő is nem vagyok biztos teljesen.
2010. márc. 27. 06:55
Örökké élni nem szeretnék, de a párommal lenni életem végéig jól hangzik. :)
2010. márc. 27. 09:36
az örök élet egy borzasztó teher. kicsit másképp, de megjelenik valami ilyesmi a Benjamin Button különös élete c. filmben is.
a párommal szívesen maradnék még egy ideig :)
2010. márc. 27. 11:01
Én SIMÁN :D és szerintem ő is. Tök jó lenne megélni vele minden újdonságot egyszer hátha megnyernénk az ötöst is és akkor körbe járnánk a Földet s, ha már meguntuk a technika fejlődésével körbe járhatjuk a Marsot, a Holdat és az egész világegyetemet. Attól még, hogy mindig a jelenlegi párommal kell élnem és csak vele lehet párkapcsolatom, attól még barátokat szerezhetnénk és így nem válna unalmassá az örök élet. Nekem legalábbis. :)
2010. márc. 27. 12:51
ma 11:01
Benjamin Button film nem az örök életről szól...
Egész pontosan arról,hogy Benjamin öregen születik,és ahogy telnek az évek ő úgy fiatalodik vissza.Vagyis fordítva működik nála az elmúlás..Mindenki mellette öregszik,és ő meg fiatalodik..
De ez nem az örök élet története..
Egyébként én nem szeretnék örök életű lenni,mert mindenki aki fontos számomra meghalna...A gyerekeim,a testvéreim,családom,a legjobb barátom...
2010. márc. 27. 13:13
Semmiképpen nem mennék bele. Az élet nem véletlenül tart annyi ideig, ameddig tart. Olvassátok el Simone de Beauvoir: Minden ember halandó c. könyvét. Itt egy pasi elnyerte az örök életet, bárkit megismert, vagy megszeretett a környezetében, mindenki előbb-utóbb kihalt mellőle. A végén már nem volt ereje újabb kapcsolatokat építeni, kiégett és még csak öngyilkos sem tudott lenni, pedig számtalanszor akarta. Nem volt már sem célja, sem akarata, sem boldogsága. Én csak egyet szeretnék, szenvedés nélkül átlépni a halálba, ha itt van az ideje.
2010. márc. 27. 14:08
Én annyival is beérem,hogy életem végéig együtt maradjunk!
2010. márc. 27. 15:25
Kapcsolódó kérdések: