Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jó ötletetek balatoni esküvőhöz?
Csak a fehér hattyúkhoz ne menjetek közel!!Írigyek a szép fehér esküvői ruhára!!:))
Kicsit kevésnek érzem az infót ....már megbocsáss...!:)
Ha ennyire ragaszkodsz a BALATONHOZ ...lehet csináltatnék olyan alakú tortát is...pl:)
Kössz a hattyús tippet! Egyébként sem csípem őket...:)
Nem is akartam konkrét lenni. Bármi szóba jöhet, ha tetszik. A párom ötlete például a vizibiciklis igen kimondás és az esküvői bikini volt... Ezeket még megfontolom...
hát a tóparti esti esküvőnél nincs romantikusabb...
főleg ha mezítláb vagytok és csk egy kis tűz ad fényt.
soksok rózsa a földön
Az első vagyok:))Beugrott ahogy olvastam a többi egy javaslat!!Teraszos,naplementés ez nagyon szép lenne és kicsit feldobni egy olyannal,hogy amikor az esküvő után mint"friss" házaspár,a teraszra kilépve olyan "jelképként" egy-egy szép hófehér galambot szabadon enged a következő sorok kiséretében:
EGY SZÍV: fél szárny!!MOST MÁR REPÜLHETTEK!!!!
Vagy akár ezt az idézetet ráíratni valamire és kiakasztani vagy extrém ötletként a levegőben egy repülővel felvitetni!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!