Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illik adni esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik adni esküvőre?

Figyelt kérdés
Az én esküvőm 2008.-ban volt és akkor kb. 10ezer Ft volt az az összeg, amit fejenként a vendégek adtak, ez amolyan íratlan "szabály" volt. Szerintetek akkor most két évvel később mennyit illik adni?
2010. márc. 19. 11:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a 20 ezer borítékba és 5 ezer a menyasszonytáncba jó gondolat. Mi is ennyit szánunk a barátoknak.
2010. márc. 21. 10:24
 22/24 anonim ***** válasza:

Aki kidobná a pénzt az esküvőjén, az nyugodtan hozza át az enyémre, köszönöm! (Gondolom, fogalmad nincs, mennyibe kerül egy esküvő, és hidd el, ha rajtam múlna, inkább szük családdal csinálnám, de az tuti sértődés lenne.) Ha majd kapsz 15 teáskészletet és 5 hűtőszekrényt, azt viszont ne hozd, köszönjük, mindenünk megvan, szocpolért sem állunk majd sorban.

Visszatérve az eredeti kérdéshez: attól függ, hányan mentek és hogy a lakodalomra is maradtok-e. Ha igen, illik a költségeiteket megtéríteni (jelzem, nem elvárás, mert tényleg meghívásról van szó, de ha megteheted, illik), az kb. 10 ezer Ft fejenként. Plusz amit nászajándékra szántál. Tehát ha a pároddal mész, és kávéscsészét vinnél ajándékba, akkor 2x10 ezer a kaja miatt + 5 ezer a kávéscsészére (majd ők megveszik, ha szükségük van rá). Természetesen ha ennyi hazavágná a havi költségvetést, és kikapcsolnák a villanyt, akkor elég, ha annyit adsz, amennyit tudsz.

2010. márc. 28. 16:43
 23/24 anonim válasza:
En 100at adtam plusz vettem egy ipadot unokatesomnak.Persze en Angliaban elek nem tom otthon mennyit illik.
2012. júl. 21. 01:51
 24/24 anonim válasza:
16:43 Amugy akkor minek nosulsz ember?Feleslegesen kidobott penz.Azert hogy elvaljal?Sosem lattam ertelmet es nem is fogom.Ha szeretitek egymast akkor elhettek eletetek vegeig egyutt bonyodalmak nelkul.Ha el kell valni amit manapsag az emberek nagyobb resze meg is tesz akkor az nagyon nagy bonyodalmakkal jar osztoszkodas meg minden.Sztem semmi ertelme megnosulni.Mondjon valaki egy jo okot ra.de ugy hogy kozben gondoljon arra hogy az oskorban sem volt eskuvo.
2012. júl. 21. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!