Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni esküvőre?
Szerintem még most is elég annyi. Persze, ha nektek nem okoz gondot akkor adhattok többet is. De szerintem elég a 10-es.
Meg az is számít, hogy milyen kapcsolatban vagytok a párral. Ha barát, akkor elég a kevesebb is.
én arra gondoltam, hogy 25-öt adunk ketten. szerintem ez arany középút.
és akkor 20 borítékba, 5 menyasszonytánckor. szerintetek ez így jó lehet?
hát ajándék helyett adnak pénzt szerintem. mert mostmár többnyire van közös lakás vagy háztártás mire sor kerül az esküvőre és ilyenkor a párnak már mindene megvan. meg hát ezzel azt is el lehet kerülni, hogy 6 tányérkészletet és 15 pohárkészletet kapjon az ember....
a pénzen meg azt veszel amit kell. mi pl. berendeztük belőle a lakást....
Kedves kérdező a 25 igazán megfelelő. jó a gondolat. Elég is lesz.
Mi 2003-ban esküdtünk fiam keresztapjától aki akkor egymaga volt és árva 25-öt kaptunk mikor ő esküdött 2008-ban akkor mi 40-t adtunk neki családostul. Így láttuk jónak:)
mi tavaly 2 esküvőn is voltunk.mindkettő párnak 10-10 ezer forintot adtunk(egyik pár barátaink voltak másik meg a nagybátyám)sajnos nálunk nem tellett többre.plusz 2-2 ezret tettünk menyasszonytáncba fejenként.idén nekünk lesz az esküvőnk.
/S/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!