Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Neked nehézséget okozott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked nehézséget okozott az esküvőd megszervezése?

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdtük szervezni, mondták, hogy milyen nehéz. Meg, ha ezt kibírja egy kapcsolat, akkor házasságra érett Stb. Hozzáteszem, hogy mindent ketten szervezünk, más nem segít, mert úgy érezzük ez a mi feladatunk. Annak még nem való házasság szerintem, akinek más szervezi, mert ő képtelen rá.

Már a nagyján túl vagyunk, de nem látom hol benne a nehézség. Neked mi a tapasztalatod?

2015. okt. 22. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Most volt rokonomék esküvője 2 hete. Kb 2 hónappal előtte kezdték el leszervezni az egészet. Volt mindig mit csinálni, telefonálni, találkozni pappal, dekoratőrrel, zenekar leszervezése, hely találása, de szerintem nem haltak bele. Tök lazán megvolt a lagzi, mondjuk nem volt 70 fő sem.
2015. okt. 22. 17:56
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Az elso stresszes volt, mert rengeteg vendeg volt, de vegulis az egeszet az akkori ferjem es a szuleim inteztek mert a szervzo kepessegem zero:-))

A masodik eskuvomre csak ket tanut akartunk, elotte beteptunk, vegigrohogtuk az egeszet, a videon csak ioyen torz fejek latszanak, szerintem kesz csoda h ki tudtuk mondani h igen:-)))))))

Szoval overall, sosem stresszeltem eskuvokon, teljesen felelseges, csak egy nap a sok kozul:-)

2015. okt. 22. 18:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszom! Mindenki megerősített a gondolatomban. :)
2015. okt. 22. 18:21
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem, élveztem minden percét. Próbáltam minél személyessé, családiasabbá tenni.

Olyan visszajelzéseket is kaptunk mindenkitől, hogy fantasztikus hangulat volt, szolid, mégis ünnepélyes, megható családias. Összesen száznegyvenvalahányan voltunk, de mindenkinek próbáltam kedveskedni, mndenki asztalához elmentünk (ez alap szerintem), kedves feladatok voltak, a zene is tökéletes volt szerintünk. Asztalonként engedhettek el lampionokat az emberek, sokaknak nagy élmény volt, mert még sosem volt részük benne. Én ugyanígy csinálnám még egyszer...

Kár, hogy lejárt...jó volt benne lenni :)

sok sikert

25-N

2015. okt. 22. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem éreztem nehézségnek. Mondjuk mi elég lazán álltunk a dolgokhoz.

Szerintem ez a "ha ezt kibírja a kapcsolat" (WTF??? ez csak egy buli, nehogy már ezen múljon a kapcsolat) dolog ott jöhet szóba, ahol a menyasszonynak és a vőlegénynek is határozott elképzeléseik vannak az esküvővel kapcsolatban, és azok az elképzelések teljesen ellentétesek.

Abban viszont nem értek egyet, hogy házasságra éretlen, netán életképtelen lenne, akinek más (segít) szervezni az esküvőt. (a hétvégén megyünk olyan esküvőre, ahol a pár 250 km-re lakik az esküvő helyszínétől, naná, hogy nem ők járnak utána a legutolsó szalvétáig mindennek)

2015. okt. 22. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem okozott nehezseget. Volt egy-ket necces resz, ami miatt elorebb kellett hozni a polgarit, es gyorsan kellett szervezni, de mindent megoldottunk, a tobbi resze eleg konnyen ment, de meg is volt a konkret elkepzeles, es kelloen rugalmasak is voltunk a megvalositasban.
2015. okt. 23. 10:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annak okoz nehézséget az esküvőszervezés:

-akinek majdhogynem irreális elvárásai, pöttyre pontosan eltervezett álmai vannak, mert ott tuti nem fog minden úgy összejönni

-aki nem időben kezd neki (pl. fél év alatt szervezné meg, de közben háklis az étteremre pl.)

-aki megpróbálja olcsón megúszni, de nem néz utána a dolgoknak, így kiderül, hogy a ruhaüzletben kóklerek, és nem azt a ruhát alakították át, a cukrász azt mondta, kép alapján meg tudja csinálni a tortát, de gány lett stb.)

-akinek nagyon-nagyon stresszes az élete, és kb. a nemlétező pihenőidejéből mászkál esküvőt szervezni

2015. okt. 26. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Embertípus kérdése. Van, akinek nem nehéz, és meg tudja oldani, más meg nem alkalmas ekkora terhet cipelni úgy, hogy mellé ő lesz a főszereplő is. Láttam már menyasszonyt (gyerekkori barátnőm) olyan állapotban, hogy az esküvő előtt két héttel alig bírt enni, az esküvő napján karikás szemekkel indult neki a napnak. Mert ő ilyen, mindig is ilyen volt, mindenen stresszel, izgul, maximalista. Na, neki nagyon jó lett volna, ha fogad szervezőt...

Ugyanígy jó annak, aki sokat dolgozik, aki külföldön él/oda jár ki dolgozni. Annak is megéri, akinek jobb annál az órabére, hogy arra pocsékolja a szabadidejét, hogy szolgáltatók után szaladgáljon, lazán ki tud fizetni akármilyen jó szervezőt.

Tehát alapvetően nem megoldhatatlan feladat, de néha jobb profira bízni, és ha így alakul, nem kell szégyellni.

2015. nov. 11. 19:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekünk a nászutat nehezebb lesz megszervezni mint az esküvőt :)) Csak család lesz jelen és a tanuk.Így döntöttünk és mindkettőnknek megfelel.
2016. jan. 21. 10:25
 20/20 Lusty ***** válasza:
100%
Nálunk sem volt nehézség. Én mindvégig élveztem az előkészületeket, legalább lekötött, kimozdított kicsit a mindennapokból. Mi is ketten csináltunk mindent, és mi álltuk a költségeket is. Hajrá! :) És sok boldogságot!
2016. jan. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!