Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okoz néha nehézséget, hogy másokkal szemben is képviseld, amit igaznak tartasz? Ha igen, miért?
A munkahelyemen. Még elég új vagyok és nem tudom ki a nyalós a főnöknél és ki az aki inkább a munkája után szeretné kapni az elismerést. Itt okoz egy kis nehézséget. Másokat meg attól függ mennyire ismerem. Kitapasztalom inkább. Nem kezdem rögtön nagy dolgokkal először kisebb dolgokban fejtem ki a véleményem és a reakciójából le lehet vágni, hogy kinek mennyi az intelligenciája ezen a téren.
Többieknek meg attól függ. Olyanokkal akiknek fáj az igazság nem tárgyalok, álljon fejre és kakiljon a saját nyakába, nem érdekel! Aki olyan, hogy tudja hova tenni a hibáit is, és az elismerést is annak simán megmondom. Politikában senkinek, mert mindenki aki nem azt képviseli amit én megsértődik... Meg általában, ha valaki felhozza a témát akkor ott veszekedés van!
Nekem legtöbbször az okoz gondot, ha egy vitában egy érvet a hívő életfelfogásomra alapoznék. Rengeteg ember ateista, vagy simán nem érdekli a vallás, és ezért képtelenek elfogadni ezeket az érveket. Igen gyakran szembesülök ezzel, mindenféle témában.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!