Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire költenél többet inkább?
Fix a költségvetés.
Te inkább kihúznál egy családot/néhány embert a vendéglistáról (ami 100 fős), hogy olyan ruhát választhass, amilyet akarsz, vagy inkább meghívnál egy családdal/néhány emberrel többet és beérnéd egy olyan ruhával, ami olyan nagy szám, de azért nem rossz?
Kinek mi a fontos...ha lenne időm, biztos nézelődnék még ruha ügyben, hacsak nem ragaszkodsz egy friss évjáratú, máskás modellhez, gyönyörűeket találsz viszonylag jó pénzért. Mit jelent nálad a nem olyan nagy szám?
Nem húznék viszont le listáról vendéget, mert sokan lemondják...ezzel is kalkulálj. Bár ha nem annyira közeli ismerősök, és a ruháért meg odavagy, akkor miért ne lehetne?
A végén neked kell dönteni.
DE! Nálunk kb. költségvetés volt. Lehetett volna többet is költeni, de reálisan akartunk, és semmi feleslegesre? nem volt bérelt kocsi, hintó, galambröptetés, lepkeröptetés, hatemeletes extra fehér habos torta, lemondtam az álomruháról (fél misi kb a vétel, 250 e a bérlés) 140 meghívottból 118 lett egy héttel előttre, és 98 ténylegesen...Viszont a ruhám meseszép lett :) És két csodálatosat választottam, és még mindig messsze alulmúltam a bérlés árát. ÉS mindenki meg volt híva, akit szerettem volna :)
Nem 200 ezres ruhában gondolokodok eleve, de felénk 15-16 ezer fejenként az étterem + rövidital. Csupán 5-6 emberrel kevesebbnél ez már azt jelenti, hogy egy átlagos kölcsönzőbe tudok ruhát nézni, így viszont marad az ukrán ruha. De ha lehúzok valakit, akkor biztos megsértődik, ha nem lesz meghívva, mert sokan mondták, hogy alig várják az esküvőt, olyanok is, akiket nem terveztünk, de ciki lenne így már őket nem hívni. Ilyen galambröptetéseket nem terveztünk, meg nagyon semmit sem, amin lehetne fogni a pénzen, a ruhán kívül.
Arra annyira nem építek, hogy sokan nem jönnek el, körbekérdeztem a családban, 6 esküvő volt az elmúlt három évben, összesen két ember nem ment el a 6 esküvőre, de egyen meg megjelent 4 plusz fő, akikről azt hitték nem mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!