Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mire költenél többet inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire költenél többet inkább?

Figyelt kérdés

Fix a költségvetés.

Te inkább kihúznál egy családot/néhány embert a vendéglistáról (ami 100 fős), hogy olyan ruhát választhass, amilyet akarsz, vagy inkább meghívnál egy családdal/néhány emberrel többet és beérnéd egy olyan ruhával, ami olyan nagy szám, de azért nem rossz?

2015. okt. 15. 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
6%
Mi a halal?xd
2015. okt. 15. 18:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Húzz le a listáról
2015. okt. 15. 18:52
 3/18 anonim ***** válasza:
37%

Kinek mi a fontos...ha lenne időm, biztos nézelődnék még ruha ügyben, hacsak nem ragaszkodsz egy friss évjáratú, máskás modellhez, gyönyörűeket találsz viszonylag jó pénzért. Mit jelent nálad a nem olyan nagy szám?

Nem húznék viszont le listáról vendéget, mert sokan lemondják...ezzel is kalkulálj. Bár ha nem annyira közeli ismerősök, és a ruháért meg odavagy, akkor miért ne lehetne?

A végén neked kell dönteni.

DE! Nálunk kb. költségvetés volt. Lehetett volna többet is költeni, de reálisan akartunk, és semmi feleslegesre? nem volt bérelt kocsi, hintó, galambröptetés, lepkeröptetés, hatemeletes extra fehér habos torta, lemondtam az álomruháról (fél misi kb a vétel, 250 e a bérlés) 140 meghívottból 118 lett egy héttel előttre, és 98 ténylegesen...Viszont a ruhám meseszép lett :) És két csodálatosat választottam, és még mindig messsze alulmúltam a bérlés árát. ÉS mindenki meg volt híva, akit szerettem volna :)

2015. okt. 15. 19:03
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
Hát én kihúznék mindenkit a vendéglistáról(ami 100 fős), és ha vendégek nincsenek, akkor már ruha se kellene. A pénzből pedig elutaznék a Kajmán-szigetekre.
2015. okt. 15. 19:06
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Kihúznék 96 embert a vendéglistáról, keresnék egy olyan ruhát, ami tetszik és olcsó is, majd a lagzi helyett inkább a mézes hetekre költenék.
2015. okt. 15. 19:51
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Olyat semmiképp nem húznék ki, aki fontos, csakhogy jobb legyen a ruha. Nekem sokkal fontosabbak az emberek, mint egy ruhadarab... De személytől is függ: a nénikém szomszédjának a harmadik sógorát kihúznám, ha már nem fér bele a költségvetésbe.
2015. okt. 15. 20:27
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívhatsz meg mindenkit. Volt amin rengeteget spóroltunk és nevetséges összegeket költöttünk rá, hogy azt a fotóst hívhassuk el aki végül az esküvőnket fotózta (kb. 400 ezer lett a vége a fotósra költött összegnek), de nem bánjuk mert egyáltalán nem hiányzott az amin spóroltunk, nekünk ez volt fontos. Mondjuk mi nem a vendégeken spóroltunk, de neked kell tudnod, hogy számodra mi a fontos. Írnám, hogy a ruha szerintem fontos, hiszen abban vagy egész nap de nem lenne hiteles, mert én vőlegényként pont azon spóroltam. :)
2015. okt. 15. 21:36
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem 200 ezres ruhában gondolokodok eleve, de felénk 15-16 ezer fejenként az étterem + rövidital. Csupán 5-6 emberrel kevesebbnél ez már azt jelenti, hogy egy átlagos kölcsönzőbe tudok ruhát nézni, így viszont marad az ukrán ruha. De ha lehúzok valakit, akkor biztos megsértődik, ha nem lesz meghívva, mert sokan mondták, hogy alig várják az esküvőt, olyanok is, akiket nem terveztünk, de ciki lenne így már őket nem hívni. Ilyen galambröptetéseket nem terveztünk, meg nagyon semmit sem, amin lehetne fogni a pénzen, a ruhán kívül.

Arra annyira nem építek, hogy sokan nem jönnek el, körbekérdeztem a családban, 6 esküvő volt az elmúlt három évben, összesen két ember nem ment el a 6 esküvőre, de egyen meg megjelent 4 plusz fő, akikről azt hitték nem mennek.

2015. okt. 16. 01:08
 9/18 anonim ***** válasza:
A dekoráción is rengeteget lehet spórolni. Próbáld meg azon. A ruhát varrathatod is, és akkor olyan lesz, amilyet szeretnél.
2015. okt. 16. 09:27
 10/18 Lusty ***** válasza:
55%
Én családot/ személyt nem húznék ki, mert ők emelik majd a hangulatot. Inkább a ruhán módosítanék. Nézz szét esetleg más üzletekben, akár más városban is, mert lehet,hogy még akkor is jobban megéri. És lehet, hogy találsz ugyanolyan ruhát olcsóbban. Szegeden például 60-100 ezer forintba kerülnek a ruhák.
2015. okt. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!