Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány-frizuránál középre vagy inkább oldalra tennéd a kontyot?
Figyelt kérdés
Hajfánkkal, virágfonattal lesz díszítve.2015. júl. 17. 09:20
2/9 anonim válasza:
Oldalra, merészen, kihívóan. A szabályosság, középre igazítottság unalmas. Szerintem.
3/9 anonim válasza:
Oldalra és inkább félig kiengedve a copfot.
De előbb csekkold, hogy a menyasszonynak milyen haja lesz.
4/9 anonim válasza:
Úgy alakítanám, hogy illjen az arcformámhoz.
5/9 anonim válasza:
Hajfank... Ezt inkabb nem kommentalom...
Konty pozicioja: ha vmelyik lanynak nagy orra can, akkor inkabb oldalra, mert azzal kevesbe nyujtod a fejformajat. A nagy orr miatt amugy igy szeles a profilja, a kontytol meg meg szelesebb lenne. Ha ilyen "problema" nem all fenn, akkor lenyegeben mindegy.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, netán nagy orrod van, hogy ennyire rá vagy állva a témára?
2015. júl. 17. 18:09
7/9 anonim válasza:
Kerdezo, hala istennek se nagy orrom, se hajfankom nincsen, azonban vannak koszoruslanyaim, akiknek kontyuk lesz (szerencsere egyik sem kert segglyukat a fejere, se a kis orru, se a nagy...)
8/9 A kérdező kommentje:
Ezt a segglyuk-szót már máshová is beírtad.
De nyugodj meg, nem olyan lesz, mint ahogy elképzelgeted;)
2015. júl. 17. 19:34
9/9 anonim válasza:
Kérdezd meg a menyasszonyt, hogy neki milyen lesz. Nekem oldalt kontyom volt, nem biztos, hogy örültem volna, ha az egyik koszorúslányomnak szintén olyan lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!