Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Koszorúslányokkal egyeztetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koszorúslányokkal egyeztetés nehézkes?

Figyelt kérdés
Három koszorúslányom lesz három különböző korosztály, három távoli városból. Szándékosan nem felkértem őket, hanem megadtam a lehetőséget, hogy ha szeretnének, legyenek, mert várták. Ők fizetik. Két kisebb gyerek szüleinek elmondtam, nem kérek mást, csak mivel a szülők testvérek, beszéljék meg, hogy ugyanolyan színű legyen, és nem kell nagy ruha, a harmadik pedig olyat vesz, mint a másik kettő. De a kettő nem érti meg, hogy ilyen formában akarok nekik szabad kezet adni, és várják az utasítást, illetve hogy szerintük milyen szép, amikor az egyik ilyen színű, a másik olyan... szorít az idő... a harmadik se tud lépni ... Mondjak nekik valami konkrétabbat, vagy esetleg vegyem meg mindenkinek az anyagot, és varrassák?

2015. jún. 16. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én mondanék egy színt (mondjuk az esküvő egyik színe). Plusz hozzátenném, hogy egyforma anyag legyen, mert ugyanaz az árnyalat más lehet más anyagban.
2015. jún. 17. 02:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nalunk pont az ellenkezoje van... Kikotottem, hogy szeretnem, ha egyforma ruhajuk lenne, kikotottem a szint es a cipo szinet, a fazonban pedig szabad kezet adtam. Most mar azon kuzdok, hogy legalabb a szin legyen mar olyan, amilyet szeretnek, mert amugy meg mindent megvetoznak. meg fogom venni az anyagot, aztan a tobbit rajuk bizom.
2015. jún. 17. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs ilyen probléma. Ha ennyire nehézkes lenne, akkor hagynám az egészet...kicsit fárasztó már amikor sok a kifogás. Nekem 8 koszorúslányom lesz, abban egyeztünk, hogy a piros árnyalatait variálva válasszanak ruhát maguknak. Lehet egysznű, pöttyös, csikos, kockás, ahogy tetszik....

Mindenben együtt működnek, azt mondják értem-és ezt érzem is. Nem csak a kifogásokat keresik, ha így lenne, megmondanám, hogy vissza mindent....

Mondanék a koszorúsaidnak akkor konkrétat, ha az se tetszene, akkor visszamondanám a felkérést. Ami nem megy, nem kell erőltetni.

2015. jún. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!