Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik adni?
Mi 100 E-t kaptunk anyósom testvérééktől, akik a násznagyaink is voltak. Egy másik testvérétől ugyanennyit (szerény anyagi körülmények között élnek, de összekuporgatták, nagyon meg is lepődtünk...). A harmadik testvérééktől 80 E. körül kaptunk.
Szerintem annyit illik adni, hogy kijöjjön a vacsora, plusz valami maradjon a párnak is, legalább 40-50 E. ebben az esetben.
25-N
Mi négyen voltunk a szomszédunk esküvőjén a nyáron és 50 ezret adtunk.
de ez függ attól is hogy álltok anyagilag
egy főre kb 10-15 ezert szokás adni
Ergo (nem tudjuk,hogy Nő v. Férfi vagy) te vagy a Nagybátyja vagy Nagynénje a fiúnak.
A nagybátyáméktól (Nagybátyám,felesége,fia) kaptam 55 ezret. Plusz a lányuk külön jött külön a barátjával,de ők nem maradtak, ők adtak 35-t. Az nem derült ki, hogy az kinek a minek a pénze volt. Az unokhúgom barátját eddig kétszer láttam életemben, ebből az egyik az esküvő előtti vendégvárás volt,úgyhogy nem feltételezem,hogy tőle van. Az unokahúgom dolgozik,de szerintem a szülei adtak hozzá, vagy adták.
Ergó nagybátyám családi összes: 95 ezer.
Ballagásra 12 éve 20 ezret kaptam, most a húgom 40-et. Ez az infláció lehet :D De mi oda vissza adogatjuk a pénzt.
Nálunk 3 gyerek van, náluk kettő. Felváltva ballagtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!