Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan vehetném fel a vőlegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném fel a vőlegényem nevét ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A vőlegényem vezetékneve kötőjeles. De én szintén kötőjelesen szerettem volna felvenni a nevét. Ez lehetséges?

pl az ő neve Kovács-Szabó Béla. Én pedig Molnár Anna vagyok. Lehet a nevem Kovács-Szabó-Molnár Anna? Vagy esetleg csak az első tagot? Tehát Kovács-Molnár Anna. Vagy ez hülyeség? Ti mit tennétek? Esetleg milyen változatok lehetnek még?

2015. szept. 20. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kovács-Szabó Anna.

Kovács-Molnár Anna.

2015. szept. 20. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első jól leírta: ha kötőjelesen szeretnéd felvenni a nevét, akkor csak az egyik tagot használhatod, tehát:

Kovács-Molnár Anna

Szabó-Molnár Anna

Vagy mindkettőből úgy, hogy a te vezetékneved van elől. Az a lényeg, hogy 3 vezetéknév már nem lehet, tehát Kovács-Szabó-Molnár nem lehetsz.

2015. szept. 20. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Vagy akkor leszek Kovács-Szabó Anna, mint a vőlegényem. Csak hát szerettem volna megtartani a saját nevemet is.

Esetleg olyan lehet, hogy Kovács-Szabóné Molnár Anna? Vagy Kovács-Szabó Béláné Molnár Anna?

2015. szept. 20. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet az is, hogy nem tartod meg a neved és te is Kovács-Szabó leszel, mint a férjed. Meg azok is lehetnek, amiket írtál, hogy Kovács-Szabóné Molnár A., vagy Kovács-Szabó Béláné, vagy Kovács-Szabó Béláné Molnár A.
2015. szept. 20. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért jól gondold meg, hogy akarsz-e több, mint 30 karakteres nevet használni.
2015. szept. 21. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Kovács-Szabóné Molnár Anna lehetsz
2015. szept. 21. 08:42
 7/8 Kései Sirató ***** válasza:
MAradj a 2-nél, 3 tagú családi n evet meg fogsz bánni, hosszú lesz leírni is, kimondani is..
2015. szept. 21. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nem nagyon értem, miért kell lepontozni egy jogilag teljesen helyes választ. Nem azt kérdezte, mi felvennénk-e, hanem hogy ebben az estben hogy lehet felvenni...
2015. szept. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!