Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek csak két tanús esküvőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek csak két tanús esküvője volt, nem bánták meg?

Figyelt kérdés
Régen még nagy esküvőt szerettem volna, mindent elterveztem gondolatban, de most kezdem meggondolni magam. Nem szeretem a sok embert, a felhajtást, hogy én vagyok a középpontban. Most már úgy képzelem el, hogy csak ketten leszünk ott a leendő férjemmel, úgyis csak rólunk szól az egész. Akik így döntöttek, utána nem bánták meg. Amúgy fiatal vagyok, 23 éves, de már van egy babánk, ez is elég nagy érv amellett, hogy így oldjuk meg, nekem fura lenne, hogy már van egy gyerekünk és így nagyobb esküvőt tartani.
2015. szept. 18. 09:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem négy személyes esküvőm volt, mi ketten, meg a két tanú. Nem bántam meg, igaz, mi már nem voltunk fiatalok, meg második házasság volt, de azt hiszem, ha most lennék fiatal, ma is így csinálnám.
2015. szept. 18. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg, én is olyan vagyok mint te, sokkal bensőségesebb volt így nekem. Csak kettőnkről szólt, teljesen gondtalanul, nem előzte meg féléves szervezés, nem kellett odafigyelnünk 100 emberre.
2015. szept. 18. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Két tanús esküvőnk volt, de megadtuk a módját. Nem bántam meg.
2015. szept. 18. 10:33
 4/7 anonim válasza:
Mi sem bántuk meg. 2 tanú volt,meg azok párjai,utána együtt vacsoráztunk,sokat nevettünk,most sem csinálnám másképp.
2015. szept. 18. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Én még nem vagyok házas, remélem nem baj, hogy válaszolok.

Én sem szeretek a középpontban lenni, se táncolni, se a mulatós zenét, egyszóval semmit ami a lagzival jár. Pláne, hogy se barátaim, rokonom is egy kezemen megszámlálható, páromnak meg rengeteg.

A lényeg, hogy én is erre a nagyon szűk körű esküvőre gondoltam, de aztán rájöttem, hogy a ceremónián attól még ott lehetnek a szeretteink, rokonaink, barátaink. Persze az esküvő nem nekik szól, meg nem színház, de szeretném, ha látnák, ahogy örök hűséget fogadunk egymásnak.

Ezt javaslom nektek is, hogy csak ceremónia legyen, arra hívjatok meg mindenkit. Aztán a kellemetlenebb lagzi részét hagyjátok el. Esetleg kettesben menjetek el vacsorázni utána.

2015. szept. 18. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt mindkettő(kéttanús, hétköznap aláírós, és templomi családdal és barátokkal, utána családi vacsorával), egymástól időben pár hónapos különbséggel bizonyos okok miatt, és imádtam a kéttanúsat! Ha választani kellene, és nem bántódna meg a család, akkor a kéttanúsat választom.
2015. szept. 19. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt bántam meg,hogy nem két tanús esküvőnk volt. Próbáltunk mindenki kedvére tenni, nem voltunk sokatz az egész család kb 30fő,de többen el se jöttek, a többiek is csak húzták a szájukat mindenre, semmi nem tetszett neki már előre, utólag is még is hallgattjuk,a család egyik felétől hogy mennyire nem éreuték jól magukat. ha előtől kezdhetnénk csak két tanús lenne.
2015. szept. 21. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!