Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a szalagavatós és az esküvői ruha között?
Azon kívül, hogy egy szalagavatós bérlése 20-25 ezer Ft, az esküvői ruháé pedig 100-nál kezdődik.
Mi van akkor, ha én szalagavatósnak nevezett ruhát bérelek az esküvőmre fillérekért? Van bármi különbség?
Hát passz... amikor én béreltem a szalagavatós ruhámat (kb egy éve már kellett, különben elkapkodják az ember lánya elől) azt mondták, hogy pont fel tudom majd akkor venni, mert ugyan egy mennyasszony is kibérelte, de csak két héttel később lesz az esküvő
Én 30 ezerért béreltem, ő meg 130 ezerért ugyanazt a ruhát.... pedig sima egyszerű volt... a teteje kicsit húzott, az alja tüllös...
Egyes szalonokban nincs különbség, ezekben általában olyan ruhák is vannak. Van akinek persze ez fel sem tűnik, vagy azért, mert - már elnézést, de - igénytelen, vagy azért, mert nem is látott még másmilyen szalont és meg van róla győződve, hogy az esküvői ruhák mind olyanok.
Más szalonokban tényleg vagy a leharcolt menyasszonyi ruhákról húznak le még egy utolsó bőrt szalagavatós ruhának kiadva, vagy direkt e célra tartanak ilyen ukrán poliészter szörnyeket, esetleg a kettő együtt. Mindent a nyereségért ugye.
Megint más szalonokban meg nincsenek szalagavatós ruhák egyáltalán, mert a ruhákat nem adják ki annyiszor, hogy végképp tönkremenjenek hanem az új szezon ruháinak az érkezése előtt még 100-200 ezer forintért kiárusítják őket - menyasszonyoknak.
11-es vagyok
Érdekelne miért pontoztak le mások.... csak mert nem olyan választ adtam, mint mások....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!