Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te mit készítenél el magadnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit készítenél el magadnak esküvődre?

Figyelt kérdés

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a DIY azaz csináld magad mozgalom. Te mit készítenél el magadnak, hogy ezzel is faragj a költségvetésedből?

Köszönetajándékot? Fejdíszt? Gyűrűpárnát? Francia fátylat????

2015. aug. 26. 01:01
1 2
 1/11 Mumusan ***** válasza:
100%

Nyakékemet, fejdíszemet mindenképp, mert ez a hobbim/munkám. Sőt a koszorúslányaimnak is csinálnék egyforma nyakékeket. Az asztaldíszeket (ebben lenne valami kosárfonós), ültető kártyákat (feles poharakat gravíroznék, így egyben ez lenne a köszönetajndék). Fali dekorációt quilling technikával. A templomi díszítést.

Mondjuk én világ életemben mindig alkottam, így szinte akármit megoldok :)

2015. aug. 26. 05:52
 2/11 anonim ***** válasza:
A meghívó és a hajam volt saját készitésű (grafikus vagyok, kontyot pedig hairigami csattal csináltam). A sminket is magamnak terveztem, de végül ajándékba kaptam profi sminket az egyik hozzáértő családtagtól.
2015. aug. 26. 07:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Én saját kezüleg készítettem a meghívót, az ültetőkártyàkat, az ültetési rendet, a menühengert, a háttér dekorációt az asztal dekorációval együtt, és a köszönetajándékokat.
2015. aug. 26. 07:53
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

semmit ugyanis eskuvo ellenes vagyok

31/f

2015. aug. 26. 08:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem esküvőellenesség miatt, de nem csinálnék semmit magam. Szerveznék és megálmodnék mindent, azt tudok, de a gyakorlati megvalósításban nincs se gyakorlatom, hiszen semmi ilyen jellegű hobbim vagy hozzáértésem nincs, másrészt meg feltételezem azért egy szakember csak szebben megcsinálja a dolgokat, mint én tenném. Szeretném, hogy az esküvőm tökéletes legyen, nem akarnám a magam kontárkodásával elbénázni, és olyan, hogy költségvetésfaragás, szóba sem jöhet, ha az azt jelenti, hogy mondjuk egy dekoros ember helyett majd én találom ki a terem díszítéseit.

Én nem támogatom ezt a mozgalmat, bocsi :D

2015. aug. 26. 09:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi sem készítettünk semmit úgy igazán. A legnagyobb DIY azt volt, hogy az ajándék buborékfújókra ráragasztottuk a nevünket és a dátumot (vettem nyomtatható áttetsző matricát), illetve a díszítésnél a barátokkal raktuk fel a székszoknya masnikat és a főasztal hátteret.

Ha nincs valakinek piszok jó kézügyessége, akkor nem tartom jó ötletnek, mert nem lesz túl professzionális a végeredmény és évek múlva megbánhatja az ember, hogy "gagyira" sikeredett.

2015. aug. 26. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi az ültetőkártyákat csináltuk magunk, mindenkinek nagyon tetszettek.
2015. aug. 26. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi készítettük a meghívókat, az ültetőkártyákat, én sütöttem a süteményeket, a férjem készítette a tanúm ékszereit.
2015. aug. 26. 15:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Amit megreszkíroznék:

-smink

-gyűrűpárna

-asztali dekoráció (asztali futó, selyemdíszek, dekorált üvegek)

-meghívó

2015. aug. 27. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Amit én/mi csináltunk férjemmel:

- sminkem

- meghívók

- ültetők

- háttérdíszítés

- szalvéták

- otthoni ház díszítésére dekorációk

Amit a rokonok:

- teremdekorációk felrakása (mi is)

- gyertyák a keringőhöz

2015. szept. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!