Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit készítenél el magadnak esküvődre?
Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a DIY azaz csináld magad mozgalom. Te mit készítenél el magadnak, hogy ezzel is faragj a költségvetésedből?
Köszönetajándékot? Fejdíszt? Gyűrűpárnát? Francia fátylat????
Nyakékemet, fejdíszemet mindenképp, mert ez a hobbim/munkám. Sőt a koszorúslányaimnak is csinálnék egyforma nyakékeket. Az asztaldíszeket (ebben lenne valami kosárfonós), ültető kártyákat (feles poharakat gravíroznék, így egyben ez lenne a köszönetajndék). Fali dekorációt quilling technikával. A templomi díszítést.
Mondjuk én világ életemben mindig alkottam, így szinte akármit megoldok :)
semmit ugyanis eskuvo ellenes vagyok
31/f
Én nem esküvőellenesség miatt, de nem csinálnék semmit magam. Szerveznék és megálmodnék mindent, azt tudok, de a gyakorlati megvalósításban nincs se gyakorlatom, hiszen semmi ilyen jellegű hobbim vagy hozzáértésem nincs, másrészt meg feltételezem azért egy szakember csak szebben megcsinálja a dolgokat, mint én tenném. Szeretném, hogy az esküvőm tökéletes legyen, nem akarnám a magam kontárkodásával elbénázni, és olyan, hogy költségvetésfaragás, szóba sem jöhet, ha az azt jelenti, hogy mondjuk egy dekoros ember helyett majd én találom ki a terem díszítéseit.
Én nem támogatom ezt a mozgalmat, bocsi :D
Mi sem készítettünk semmit úgy igazán. A legnagyobb DIY azt volt, hogy az ajándék buborékfújókra ráragasztottuk a nevünket és a dátumot (vettem nyomtatható áttetsző matricát), illetve a díszítésnél a barátokkal raktuk fel a székszoknya masnikat és a főasztal hátteret.
Ha nincs valakinek piszok jó kézügyessége, akkor nem tartom jó ötletnek, mert nem lesz túl professzionális a végeredmény és évek múlva megbánhatja az ember, hogy "gagyira" sikeredett.
Amit megreszkíroznék:
-smink
-gyűrűpárna
-asztali dekoráció (asztali futó, selyemdíszek, dekorált üvegek)
-meghívó
Amit én/mi csináltunk férjemmel:
- sminkem
- meghívók
- ültetők
- háttérdíszítés
- szalvéták
- otthoni ház díszítésére dekorációk
Amit a rokonok:
- teremdekorációk felrakása (mi is)
- gyertyák a keringőhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!