Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszel/vettél új fehérneműt az esküvődre? Milyen értékben?
Igen
Combfix : 2*1800ft ( kell a váltás,,éjfélkor vettem észre, hogy kiszakadt a másik, nekem még jól viselte)
Harisnyatartó:3990ft
Bugyi:2990ft
Melltartó(a szetthez 6000 lett volna, de nem lehetett a ruhámhoz felvenni, így csak egy ) láthatatlan szilikon melltartóm volt 2000 ft-ért
Azért tudom ilyen részletesn, mert az esküvőnk költségvetését éppen most összesítem:)
Vettem új melltartót, de csak azért, mert pont újítani akartam a melltartóimat, mert már elég szakadtak szegények. De igazándiból elgondolkodtató kérdés. Mert veszel újat, és csak aznap veszed fel (persze előzőleg felpróbálod), s nap felénél elkezd írritálni az anyaga...Szóval én azt mondom, a legjobb, ha kettőt veszel, teljesen egyformákat, s az egyiket leteszteled (há tényleg vadi újat akarsz esküvőre), vagy egyet, és egyszer hordod. A cipőt is úgy is ki kell taposnod, ha nem akarsz bicegve az oltárhoz menni. A ruhában sem árt eltölteni egy kis időt, hogy megtudd, irritál e. (Én speckó megvettem a ruhám, s párszor felpróbáltam)
Viszont az is hozzátartozik a dologhoz, hogy az ilyen zavaró tényezőket valahogy az ember jobban tűri ilyen helyzetben. Pl vizsgakor, vagy mikor bálom volt (szalagavató), akkor is esküvői ruhában kellett lenni, meg magassarkúban, s baromira kényelmetlen volt az egész, emlékszem, de valahogy mikor odakerültünk, mintha nem is zavart volna, a boldogság elnyomta:D Az esküvőnk július végén volt, baromi meleg volt. Terepre kellett mennünk fényképezkedni, rögtön az esküvő után, mert aznap volt a lagzi. Délután körülbelül 1-4-ig fotózkodtunk, először főtéren majd mentünk szénabálázni, meg voltunk napraforgó táblán is...a férjemről folyt a víz...de az én sminkem mindent benntartott (megjegyzem, víz se volt nálunk) és valahogy annyira boldog voltam, hogy én fel se vettem a meleget...szóval csak azt akarom mondani, hogy talán abban az emelkedett állapotban az ember jobban el tudja nyomni a kényelmetlenségeket.
5. vagyok
A kényelmesség:
Abban a boltban vettem a fehérneműmet, ahol amúgy is szoktam, pont emiatt.
Nagyon kényelmes viselet volt, később is fogom hordani.
Köszi a válaszokat! :)
7-es: nekünk ősszel lesz a lagzink, úgyhogy remélem nem fog folyni rólunk a víz, párom is nagyon izzadós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!