Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszel/vettél új fehérneműt az esküvődre? Milyen értékben?
Biztosan, csak jól körül kell nézni :)
Legalábbis a melltartó-bugyi párosnak mindenképp ki kell jönnie, a harisnya miatt meg én nem izgulok, azt az utolsó pillanatban is könnyebben be lehet szerezni.
Én elsőre azt mondtam volna, hogy nem veszek, mert nekem a melltartó dolog nagyon cseles, van vagy 5, de egy igazán kényelmes, a többi csak funkcionális inkább- az egyik fekete a fekete cuccok alá, a másik pánt nélküli...stb. Nem találok kényelmes fehérneműket, mind s.ar, amit eddig próbáltam kivéve azt az egyet...
Aztán persze rájöttem, hogy egy fehér melltartóm sincs, sőt bugyim sem, tehát kötelezően muszáj lesz vennem egy szettet, esetleg ha meg tudom úszni melltartó nélkül, mert varratok a ruhába egy belső melltartót, akkor az lesz! Gyűlölöm a melltartókat... :D
Harisnya 1500
Bugyi 1000 (ami végül nem lett használva, mert a kedvenc bugyim volt rajtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!