Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Veszel/vettél új fehérneműt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszel/vettél új fehérneműt az esküvődre? Milyen értékben?

Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 23:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es, én is pont ezeket szeretném, és én is max. 10-ből (remélem, kijön... :))
2013. okt. 26. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Biztosan, csak jól körül kell nézni :)

Legalábbis a melltartó-bugyi párosnak mindenképp ki kell jönnie, a harisnya miatt meg én nem izgulok, azt az utolsó pillanatban is könnyebben be lehet szerezni.

2013. okt. 26. 12:38
 13/17 anonim ***** válasza:
A melltarto 10ezer, bugyi 3ezer, harisnyatarto 5 szaz, harisnya 2ezer
2013. okt. 26. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen vettem. Ez egy olyan alkalom, amin illik szerintem új fehérneműben megjelenni. Nem szántam rá sokat, mert nyilván senkinek nem mutogattam az új melltartóm márkajelölését, az volt a cél, hogy láthatatlan legyen és módfelett kényelmes. A bugyi 400ft, a melltartó 1200 ft volt, mindkettő csodás pamut anyagból. Harisnyát nem viseltem, mert nyitott szandál volt rajtam. :)
2013. okt. 26. 14:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. A vőlegény kapott új, minőségi, márkás öltönyzoknit, és egy új pamut boxert. A nagy napon derült ki, hogy a boxerrel nem jártunk jól, ugyanis gyárilag lyukas volt(a lagzi napjáig nem csomagoltuk ki, így aznap derült ki). Mivel senki nem volt olyan idegállapotban, hogy boxert varrogasson, és egyébként se legyen már toldott-foldott alsóneműben, így a szerencsés vőlegény a nagy napon még boxert vadászott a butikokban, amíg a menyasszony a fodrász székét koptatta. Csak utólag mesélte el, hogy ilyen apróságokat is meg kellett aznap oldania. :D Szegény...
2013. okt. 26. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elsőre azt mondtam volna, hogy nem veszek, mert nekem a melltartó dolog nagyon cseles, van vagy 5, de egy igazán kényelmes, a többi csak funkcionális inkább- az egyik fekete a fekete cuccok alá, a másik pánt nélküli...stb. Nem találok kényelmes fehérneműket, mind s.ar, amit eddig próbáltam kivéve azt az egyet...

Aztán persze rájöttem, hogy egy fehér melltartóm sincs, sőt bugyim sem, tehát kötelezően muszáj lesz vennem egy szettet, esetleg ha meg tudom úszni melltartó nélkül, mert varratok a ruhába egy belső melltartót, akkor az lesz! Gyűlölöm a melltartókat... :D

2013. okt. 26. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Harisnya 1500

Bugyi 1000 (ami végül nem lett használva, mert a kedvenc bugyim volt rajtam)

2013. okt. 26. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!