Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívnád az esküvődre azt, aki régen szerelmes volt
beléd?
Figyelt kérdés
Ha az illetővel jelenleg baráti a viszonyod, de tudod, hogy évekig szerelmes volt beléd. Hogy most hogy áll érzelmileg, azt nem tudni, beszélgettek, találkozgattok, jártok ki együtt.
(Nem elméleti kérdés, két sráccal vagyok így, mindketten fontosak nekem barátilag)
2014. okt. 8. 20:57
1/8 anonim válasza:
Hívd el őket és ha elmennek akkor valószínűleg ők is úgy gondolják hogy nem gáz.
2014. okt. 8. 21:01
2/8 anonim válasza:
Persze en is elhivtam ilyen barataimat,sot meg egy exem is ott volt:-)))
2014. okt. 8. 21:19
3/8 anonim válasza:
Nekem is van ilyen. Sőt, az exem. De már rég volt. Jelenleg az egyik legjobb barátom. Tehát meghívom.
2014. okt. 8. 21:20
4/8 anonim válasza:
Meg. Sőt még a volt házastársat is meghívtuk (mi is voltunk az ő esküvőjén, és amúgyis hetente találkozunk)
2014. okt. 8. 22:17
5/8 anonim válasza:
Szerintem amelyik barát szerelmes volt belém de nem jöttünk össze, az már nem lehet ugyanolyan barát... Ha mégis sikerült megtartani a kapcsolatot, én meghívnám, de csak akkor, hogyha teljesen biztos vagyok benne hogy már nem szerelmes belém. Ha még szerelmes, még az esküvő előtt megszakítanám vele a kapcsolatot hogy ne legyen senki aki az utunkba állhat a leendő férjemmel.
Szerintem ha már nem szerelmesek beléd és a vőlegény is szereti őket és nem féltékeny, illetve ha ő is beleegyezik, akkor nyugodtan meghívhatod őket.
2014. okt. 8. 22:28
6/8 anonim válasza:
Én igen, de nekem ezek az események kb. 10 évvel ezelőtt voltak az életemben, szóval volt idő feldolgozni őket.
2014. okt. 9. 00:31
7/8 anonim válasza:
Én az ilyen barátságoknál nem vagyok benne biztos, hogy az a fél aki szerelmes volt, utána teljesen barátilag tud a másikra tekinteni. Lehet, hogy ha azt mondanád az egyiknek, hogy vége mindennek a vőlegényeddel, és próbáljátok meg, akkor azonnal rábólintana. Nem hiszek egyébként 100%-os barátságban férfi és nő között. Úgy gondolom, hogy előbb-utóbb az egyik fél többet fog érezni, még ha nem is mutatja ki, vagy magának sem vallja be. Nekem nincsenek ilyen barátaim, mert exekkel is mindig megszakítottam a kapcsolatot, nem vagyok híve annak, hogy még utána is találkozgassunk, barátkozzunk. Minek? Megpróbáltuk, elmúlt, nem jött össze, így felesleges még utána is "kínlódni" meg jönni a "barátok vagyunk" felállással. Én nem hívnám meg őket, de a te esetedben, ha biztosan tudod, hogy csak barátnként tekintenek rád, és a leendő férjedet nem zavarja a kapcsolatotok, illetve nem zavarná az esküvőn a jelenlétük akkor hívd meg őket.
2014. okt. 9. 09:41
8/8 anonim válasza:
Ha barát hívd meg, mert meg fog sértődni ha nem, ha nem barát csak egy "haver" akivel azért voltál jóban mert amúgy bírod, csak a szerelmétől kíméljen, NE HÍVD MEG!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!