Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tengerparti eskuvo?
Régen én is azt szerettem volna, igaz, én csak szűk körben, aztán mikor megtudtam az ezzel járó papírmunkát (honosítás, stb.), akkor már otthon nézelődtem (Balaton, Duna-kanyar, Lillafüred, Velencei-tó).
Javaslom, hogy keress meg ezzel egy esküvőszervezőt, vagy olyan utazási irodát, ahol vállalják, hogy amit lehet, azt megszerveznek.
Ismeretségi körömben vannak akik hajón házasodtak nemzetközi vizeken. Ebben az esetben a hajóskapitánynak ugyanolyan jogköre van, mint egy anyakönyvvezetőnek, az általa kiállított papír teljes értékű (egyébként ugyanígy állíthat ki pl. teljes értékű születési vagy halotti anyakönyvi kivonatnak megfelelő iratot is, ha a hajó nemzetközi vizeken van, és nem felségvízen). Szóval a kapitány adta őket össze.
De aztán a honosítás annyira nehézkes és nyügös volt, hogy inkább bementek külön itthon a hivatalba es 2 tanúval összeadta őket a magyar anyakönyvvezető.
A magyar bürokrácia csodái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!