Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyszin ma lemondta a az idopontunkat. Augusztusbn eskuvo. Mit tegyek?
Legalább megmondták, hogy miért? Elmondtad nekik, hogy nem vagy balhés, de ezért cserébe ne várják, hogy bárkinek is jó hírüket fogod kelteni?
Tisztában vannak vele, hogy 3 hónapotok van új helyszínt találni az esküvődömping kellős közepébe?
Kis bűntudatot keltettél bennük remélem!
Szerencsések vagytok, hogy Budapesten kell új helyszínt találnotok, itt azért van rá esély talán. Keressetek gőzerővel, családot, barátokat is tessék ráállítani!
Jesszusom.:(Nálunk a zenekar mondta le a múlthéten.Úgy,hogy októberben lefoglaltuk őket...Az indok:Kaptak egy kiugró lehetőséget,h Charlie előtt zenélhetnek.Először azt mondta a zenekar frontembere,h rakjuk át az esküvőt!
Igen ez full komoly.Kicsit el volt tájolva az ipse.Aztán,h ő is érezze a törődést,befenyítettük azért,azt mondtuk,h mindenféle fórumon megjelentetjük,h mekkora paréjok.Természetesen ezt nem tettük,és nem is tesszük.Aztán egyből hangnemet váltott,és már ő könyörgött,h hagy jöjjön.Persze rögtön mondtuk,h szó sem lehet róla.
Valamiért a sors úgy akarta,h vegyük spórolósabbra a figurát.Ugyanis akiket most kértünk fel,ők 100 ezerrel kevesebbért jönnek:)
Fú, hát ez nagyon nem szép... :/ sajna nem sok helyet ismerek Pesten... a mi éttermünk már 3/4 éve szinte fullra volt, nagy nehezen találtak nekünk időpontot (egyik pár csak talánra mondta magát, őket hívták fel, hogy komolyabb érdeklődő van náluk, ha nem mondják most biztosra, akkor mi kapjuk meg)... Fönn az emeleten van még helyük, de ott nincs légkondi, nem igazán ajánlják...
Hm... Nem tudom, milyen stílusban kerestek, de ami nekem eszembe jut...
Rozmaring Kertvendéglő
Kőbarang Étterem
Diófa Étterem és Rendezvényház
Kis Tirol
Gombás étterem
hú, nagyon sajnálom, gondolom, teljesen padlón vagy, de nyugi, aztán lehet, hogy olyat találtok, amiért meg is érte ez a kellemetlenség!
Google a barátod, én is ott keresgéltem, illetve vannak is esküvőszervezők, akiknek a honlapján vannak helyszínjavaslatok, azokat érdemes átnézni. Ami még jó lehet, az esetleg agglomerációban tanyák. Pl ez egy órányira van, de nagyon szép hely, lovakkal, mindenféle állatokkal: Csákvár galagonya lovasfarm.
Ami miatt nehéz a helyzetetek, az az, hogy mostanra a szép helyek le vannak foglalva, viszont így, hogy a foglalótok dupláját kapjátok vissza, lesz annyi plusz pénzetek, hogy egy kevésbé szép helyet is csodálatosan fel tudtok díszíttetni dekorossal. Érdemes egyébként még megkérdezni a Barabás Villát is. Ott általában azok tartanak esküvőt, akiknek a polgári is ott van, ezért túlságosan nincs kihasználva a hely, vannak szabad hétvégéik. Hajrá és fel a fejjel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!