Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvo anyos nelkul?
akkor ne hívjátok meg a szomszédját és meg van oldva :D
amúgy elég idegesítő lehet, hogy mindenbe beleszól, de lehet a családi békesség miatt el kéne viselni
nem tudom milyen a kapcsolatotok vele, de ha nem hívod meg, az nagyon sokat fog rajta rontani és még 10 év múlva is emlegetni fogja
szóval azért jól gondold meg
esetleg nem lehet vele megbeszélni, hogy már minden meg van szervezve és nem kell a segítsége, ne szóljon bele?
tudom, van akinél ez semmit se segítene, de hátha ő nem ilyen
Ez a nap nem róla szól, hanem rólatok.
Nem ám ő dirigál meg mondja meg, hogy ki legyen ott...ha nem megy hát akkor nem :D
pfff, ez durva. Ilyenkor meg tudnak bolondulni a szülők... Az én anyám is nagyon problémás. Én is sokat gondolkodom azon, hogy el se hívom. Neki nincs ruhája és mondtam, hogy utazzon el hozzánk vmelyik hétvégén, hogy keressünk neki ruhát. de ő lusta eljönni. azt mondja, majd előtte való nap elmegyünk. Nem érti meg, hogy én pénteken nem szeretnék az ő ruhája után kajtatni másnapra. A másik, hogy nem volt pénze elmenni fodrászhoz és (mivel én mindig magamnak vágom, festem - de normálisan! barátnőim is hozzám járnak fodrász helyett...) ezért ő azt gondolta, hogy ezt a "tehetséget" biztosan tőle örököltem, vagyis ő magának is le tudja vágni. Fogta a szabó ollót és olyanokat bele nyírt a hajába, hogy úgy néz ki, mint aki foltokban kopasz... :S na ebből hozzunk ki valami normálisat aznapra!
Persze, ezeket nem cserélném el szívesen a te "sorsodra", de azért ezek is hajmeresztő dolgok és folyton azon aggódom, hogy anyám hogy fog megjelenni.
Hogy mit tegyetek, azt nem tudom. Én se tudom, mi legyen anyámmal. Legszívesebben nem hívnám meg.
Az biztos, hogy a helyedben megvárnám, hogy a varrónő elkészüljön a ruhámmal, aztán azt kifizetném és megmondanám, hogy a másikat fizettesse ki a megrendelővel. Az étteremnek pedig megmondanám, hogy a túlbuzgó anyukával ne tárgyaljanak. Meg senkivel. Amit meg kell beszélni, azt veletek beszéljék meg. Anyukának pedig, ha nem tetszik a menü, akkor vigyen magával egy szendvicset... Szomszédasszony pedig maradjon otthon! Ha anyukának fontosabb a szomszédasszony, akkor így járt.
hát a te történeted se rossz
nálunk anyósom mikor összeveszett párommal leköpte...utána költöztünk el hozzá se szólt párom akkor is leköpte meg azt ordította az utcán hogy mocskos gyilkos meg további szép dolgokat
múlthéten elvesztettük a kisbabánkat 24 hetes voltam vele...még egy napja voltam benn csak kínlódtam hogy megszüljem a halott babánkat de ő már az egész faluban elpofázta hogy meghalt a kicsi,mikor hazajöttünk a kórházból elkezdett velünk kiabálni hülyeség miatt
anyagilag támogatott kicsit (havi 10-15e forint ő erőszakoskodott hogy segít) mert a beteg babaával pestre kellett járkálni vizsgálatra erre a veszekedés után eljött hozzánk hogy fizessünk neki mindent vissza
több mint egy hete vagyok itthon a kórházból azóta nem keresett nem hívott hogy jól vagyunk e, feltételezem hogy minket okol amiért meghalt az unokája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!