Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzi jatekok nelkul unalmas?
Nem igazan szeretnek ilyen hulye tojasgorgetos, es hasonlo jatekokat. Voltatok mar olyan lagziban, ahol nem voltak jatekok? Milyen volt? Nem volt unalmas?
Nekem ez a "kire igaz" jatek se tetszik. Hol erdekli az embereket, hogy a menyasszony szeret-e tobbet nassolni, vagy a volegeny szeret-e jobban mitudomenmitcsinalni... ertelmes jatekok meg nem jutnak eszembe. Szerintetek muszaj jatszani?
Én eddig 3 esküvőn voltam, 2-n nem volt játék, 1-en volt.
Igazából sztem attól függ, hogy ilyenkor mennyire ül le a hangulat, hogy milyen a társaság, mit igényel. Az első két esküvőn inkább olyan fajta társaság volt, aki nem igényelt klasszikus lagzit, volt egy kis tánc, de leginkább beszélgetés. Nekem nem volt ezzel bajom, és másnak sem, mert nem volt dajdajos a társaság. Na de ahol fontos a hagyományos lagzi, ott lehet, mgszólják az embert érte.
Nos, a 3., játékos lagzi pedig játékkal együtt is unalmas volt, mert egy botrány volt a szervezés, 4 óra késéssel tudtunk enni, és akkor már mindenki tök éhes volt. Utána meg volt egy lábtapizós játék, amikor a vőlegénynek a lányok lábát kellett tapiznia bekötött szemmel, és megállapítani, melyik a menyasszonyáé... annak megvolt a humora, főleg amikor majdnem eltévesztette, de a magam részéről ilyet sem akarok, és én nem álltam be a lányok közé, mert nekem ne tapizza a lábam senki, aki nem a párom. Na, utána volt a hintós mese vagy mi a fene, megmondom őszintén, azt rohadt unalmasnak tartottam... főleg hogy az emberek többsége, aki jelentkezett rá, már nem volt szomjas, nekem meg nem szokásom berúgni... egy idő után meg kb. ugyanaz történt mindig, és nekem sem nem volt izgalmas, sem nem volt vicces azt látnom, hogy már megint elszúrta vki, és hogy részegedik le jobban...
Szóval csak saját részről tudok nyilatkozni: nekem nem hiányzik a játék, ha az esküvő jól van megszervezve, és nem vmi nagyon balfék zenekar játszik (azoknál még a magnó is jobb).
Nálunk egyfajta játék volt csak, ami vicces volt és megmozgatta az egész násznépet:
Nők és férfiak egymással szemben felsorakoznak - és a véletlenszerűen lejátszott zenéket kellett felismerni és a megfelelő táncot járni rá. pl. pasiknak zorba, kalinka, nőknek kánkán, lambada, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!