Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lagzi jatekok nelkul unalmas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lagzi jatekok nelkul unalmas?

Figyelt kérdés

Nem igazan szeretnek ilyen hulye tojasgorgetos, es hasonlo jatekokat. Voltatok mar olyan lagziban, ahol nem voltak jatekok? Milyen volt? Nem volt unalmas?

Nekem ez a "kire igaz" jatek se tetszik. Hol erdekli az embereket, hogy a menyasszony szeret-e tobbet nassolni, vagy a volegeny szeret-e jobban mitudomenmitcsinalni... ertelmes jatekok meg nem jutnak eszembe. Szerintetek muszaj jatszani?

2015. júl. 1. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ szerintem, hogy hány fős a lagzi, egy kisebb társaságot könnyebb összetartani. Nekünk 40 fős lagzink volt, vőfélyünk se volt, se játékok. Begyakorolt nyitótáncunk volt, és átöltözés után is begyakorolt tánccal jöttünk vissza, mert nekem a gyertyás tánc se tetszett soha. Mi kán-kánnal jöttünk vissza. Jó volt a zenészünk, lehetett tőle több fajta zenét kérni, sokfélét tudott játszani. Így nem laposodott el a hangulat. Ha táncos a társaság nem fognak hiányozni a játékok.
2015. júl. 1. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Itt mifelénk a cefre meg a zabálás érdekli az emberkéket a lagziban semmi más.
2015. júl. 1. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
80 fos lesz, de ennek nagy resze bulis fiatal, akik szerintem fognak keres nelkul tancolni. Nem reg voltunk egy lagziban, ahol nekem leginkabb az volt a bajom a jatekokkal, ugye bar idonkent megszakitottak a mulatozast. Ott mondjuk tobbnyire uldogelos csapat volt, de akkor is -szerintem rossz volt, hogy- amikorra egy elfogadhato letszamu csoport osszegyult a tancteren, pont akkor zavartak le mindenkit. Aztan legkozelebb megint sok ido volt, mire raszantak magukat a tancra. Lesz meglepetes tanc, utana kicsivel egy eleg erdekes, nem szokvanyos video es az ejfeli tanc. Szerintem ennyi program elegendo kene, hogy legyen.
2015. júl. 1. 17:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig csak olyan esküvőn voltam, ahol nem voltak játékok. Illetve egyszer voltam olyan esküvőn, ahol kis műsort csinált a pár, kétszer az est folyamán éneklős kis darabokat adtak elő, de nagyon jó volt, mert mindketten énektanárok.. :))
2015. júl. 1. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A játékok nekem eröltetettnek és sokszor ízléstelennek tűnnek. Ha jó a zene, és a társaság legalább egy része szeret táncolni, nem lesz unalmas, mert ők megalapozzák a hangulatot és a többieknek is kedvet csinálnak. Nálunk legalábbis így volt.
2015. júl. 1. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig 3 esküvőn voltam, 2-n nem volt játék, 1-en volt.

Igazából sztem attól függ, hogy ilyenkor mennyire ül le a hangulat, hogy milyen a társaság, mit igényel. Az első két esküvőn inkább olyan fajta társaság volt, aki nem igényelt klasszikus lagzit, volt egy kis tánc, de leginkább beszélgetés. Nekem nem volt ezzel bajom, és másnak sem, mert nem volt dajdajos a társaság. Na de ahol fontos a hagyományos lagzi, ott lehet, mgszólják az embert érte.

Nos, a 3., játékos lagzi pedig játékkal együtt is unalmas volt, mert egy botrány volt a szervezés, 4 óra késéssel tudtunk enni, és akkor már mindenki tök éhes volt. Utána meg volt egy lábtapizós játék, amikor a vőlegénynek a lányok lábát kellett tapiznia bekötött szemmel, és megállapítani, melyik a menyasszonyáé... annak megvolt a humora, főleg amikor majdnem eltévesztette, de a magam részéről ilyet sem akarok, és én nem álltam be a lányok közé, mert nekem ne tapizza a lábam senki, aki nem a párom. Na, utána volt a hintós mese vagy mi a fene, megmondom őszintén, azt rohadt unalmasnak tartottam... főleg hogy az emberek többsége, aki jelentkezett rá, már nem volt szomjas, nekem meg nem szokásom berúgni... egy idő után meg kb. ugyanaz történt mindig, és nekem sem nem volt izgalmas, sem nem volt vicces azt látnom, hogy már megint elszúrta vki, és hogy részegedik le jobban...

Szóval csak saját részről tudok nyilatkozni: nekem nem hiányzik a játék, ha az esküvő jól van megszervezve, és nem vmi nagyon balfék zenekar játszik (azoknál még a magnó is jobb).

2015. júl. 1. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk sem lesz játék. Voltam olyan lagziban, ahol nem volt, inkább beszédet mondtak, aztán kaja, aztán dizsi. Voltam olyan lagziban, ahol volt, és valahogy mindig jókor dobta be a ceremónia mester, jól sült el. És olyanban is voltam, ahol szintén volt, de szerintem nyögvenyelősen ment. Szóval sok mindentől függ, illik-e oda, vagy sem.
2015. júl. 1. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen voltam ilyen lagziban, a sajátomban. Nyilván én kicsit másként látom, de szerintem nem volt unalmas. Jó volt nagyon a zenekar (akkor amikor játszott) és nem tartott fél óránként 20 perc pihenőt, nem is volt igazán holtidő, amit ki kellett volna tölteni játékkal.
2015. júl. 1. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Koszi a valaszokat! Sokat tortem magam rajta, hogy talaljak valami ertelmes jatekot, de hiaba turtam fel az internet legutolso bugyrait is, semmi olyat nem talaltam, ami erdekes lenne. izlestelennek tartom ezeket a tapizos, meg tojasgorgetos es bananevos jatekokat. Messze alljon tolem, hogy prud legyek, de akkor se tartozik senkire, hogy hogyan fogdossuk egymast a ferjemmel. Kulonben is, azt gondolom, regen rossz, ha a baratok, rokonok nem tudjak jol erezni magukat ilyen hulyesegek nelkul. Megerositettetek abban, hogy nem kell a bohockodas :)
2015. júl. 2. 07:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk egyfajta játék volt csak, ami vicces volt és megmozgatta az egész násznépet:

Nők és férfiak egymással szemben felsorakoznak - és a véletlenszerűen lejátszott zenéket kellett felismerni és a megfelelő táncot járni rá. pl. pasiknak zorba, kalinka, nőknek kánkán, lambada, stb.

2015. júl. 2. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!